duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEStarețul de la Mănăstirea Lainici, pr. Ioachim Pârvulescu, este mai bine

Starețul de la Mănăstirea Lainici, pr. Ioachim Pârvulescu, este mai bine

Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, se simte mai bine, starea sa fiind stabilă, au afirmat pentru R3Media surse din cadrul unității medicale din București unde se află internat.

Acesta se află tot la ATI, dar situația este mai bună decât atunci când s-a luat decizia transferului său către Spitalul Militar din București.

Acesta respiră singur, iar analizele sale au ieșit destul de bine.

Părintele Ioachim Pârvulescu este starețul Mănăstirii Lainici din 1994, timp în care lăcașul a devenit un adevărat „far” duhovnicesc pentru județul Gorj și Valea Jiului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că marți, părintele Nicodim de la această mănăstire a decedat după infecția cu noul coronavirus, dar acesta a prezentat și alte afecțiuni care i-au agravat starea.

Vestea că părintele Ioachim Pârvulescu este internat a fost stârnit un mare interes în comunitatea locală și nu numai, rețelele sociale fiind împânzite cu îndemnuri la rugăciune pentru apreciatul stareț.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE