ACTUALITATEStarețul de la Mănăstirea Lainici, pr. Ioachim Pârvulescu, este mai bine

Starețul de la Mănăstirea Lainici, pr. Ioachim Pârvulescu, este mai bine

Starețul Mănăstirii Lainici, părintele Ioachim Pârvulescu, se simte mai bine, starea sa fiind stabilă, au afirmat pentru R3Media surse din cadrul unității medicale din București unde se află internat.

Acesta se află tot la ATI, dar situația este mai bună decât atunci când s-a luat decizia transferului său către Spitalul Militar din București.

Acesta respiră singur, iar analizele sale au ieșit destul de bine.

Părintele Ioachim Pârvulescu este starețul Mănăstirii Lainici din 1994, timp în care lăcașul a devenit un adevărat „far” duhovnicesc pentru județul Gorj și Valea Jiului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că marți, părintele Nicodim de la această mănăstire a decedat după infecția cu noul coronavirus, dar acesta a prezentat și alte afecțiuni care i-au agravat starea.

Vestea că părintele Ioachim Pârvulescu este internat a fost stârnit un mare interes în comunitatea locală și nu numai, rețelele sociale fiind împânzite cu îndemnuri la rugăciune pentru apreciatul stareț.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...