marți, mai 21, 2024
ȘTIRISoția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13...

Soția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13 femei. „Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”

Soția premierului Armeniei anunță că a început un program de instrucție militară pentru a merge pe front în zona Nagorno-Karabach, anunță EuropaFM.

De meserie jurnalistă, Anna Hakobyan, soţia premierului armean, a anunțat că alături de 13 femei începe pregătirea militară pentru a sprijini frontierele Armeniei.

„Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”, a scris, pe Facebook, Anna Hakobyan, potrivit sursei citate. Totodată, fiul premierului, în vârstă de 20 de ani, s-a înrolat ca voluntar.

Violențele în regiune s-au intensificat la finalul lunii septembrie, așa cum a relatat R3Media, iar comunitatea internațională nu a reușit negocieze un armistițiu durabil.

Azerbaidjanul, susţinut de Turcia, încearcă să preia controlul asupra acestei regiuni. Peste 500 de oameni au murit până acum din cauza escaladării conflictului.

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru R3Media, Varujan Vosganian a explicat care este miza războiului din zona Nagorno – Karabakh.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE