ACTUALITATESoția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13...

Soția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13 femei. „Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”

Soția premierului Armeniei anunță că a început un program de instrucție militară pentru a merge pe front în zona Nagorno-Karabach, anunță EuropaFM.

De meserie jurnalistă, Anna Hakobyan, soţia premierului armean, a anunțat că alături de 13 femei începe pregătirea militară pentru a sprijini frontierele Armeniei.

„Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”, a scris, pe Facebook, Anna Hakobyan, potrivit sursei citate. Totodată, fiul premierului, în vârstă de 20 de ani, s-a înrolat ca voluntar.

Violențele în regiune s-au intensificat la finalul lunii septembrie, așa cum a relatat R3Media, iar comunitatea internațională nu a reușit negocieze un armistițiu durabil.

Azerbaidjanul, susţinut de Turcia, încearcă să preia controlul asupra acestei regiuni. Peste 500 de oameni au murit până acum din cauza escaladării conflictului.

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru R3Media, Varujan Vosganian a explicat care este miza războiului din zona Nagorno – Karabakh.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...