ACTUALITATE Soția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13...

Soția premierului Armeniei, jurnalista Anna Hakobyan, pe front, alături de alte 13 femei. „Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”

Soția premierului Armeniei anunță că a început un program de instrucție militară pentru a merge pe front în zona Nagorno-Karabach, anunță EuropaFM.

De meserie jurnalistă, Anna Hakobyan, soţia premierului armean, a anunțat că alături de 13 femei începe pregătirea militară pentru a sprijini frontierele Armeniei.

„Nici ţara noastră, nici demnitatea noastră nu vor fi abandonate inamicului”, a scris, pe Facebook, Anna Hakobyan, potrivit sursei citate. Totodată, fiul premierului, în vârstă de 20 de ani, s-a înrolat ca voluntar.

Violențele în regiune s-au intensificat la finalul lunii septembrie, așa cum a relatat R3Media, iar comunitatea internațională nu a reușit negocieze un armistițiu durabil.

Azerbaidjanul, susţinut de Turcia, încearcă să preia controlul asupra acestei regiuni. Peste 500 de oameni au murit până acum din cauza escaladării conflictului.

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru R3Media, Varujan Vosganian a explicat care este miza războiului din zona Nagorno – Karabakh.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate