vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEClaudiu Târziu, despre PNRR: Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna,...

Claudiu Târziu, despre PNRR: Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna, de fapt, aservire totală, renunțare la orice urmă de suveranitate și înstrăinare a tot ce a mai rămas din economia românească, în favoarea unor interese străine de noi

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a comentat în termeni duri Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR), despre care a spus că „va însemna, de fapt, aservire totală” și care va cauza pierderi pentru toată lumea.

„Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna, de fapt, aservire totală, renunțare la orice urmă de suveranitate și înstrăinare a tot ce a mai rămas din economia românească, în favoarea unor interese străine de noi. Reformele propuse prin PNRR vor fi catastrofale pentru România, iar contribuția României la UE va crește la 2% din VNB (Venitul Național Brut), nu la 1,4% precum greșit a scris presa, căci se adaugă o mărire temporară de 0,6% a plafonului pentru fiecare țară.

PSD a bătut palma cu guvernul Cîțu-Kelemen-Barna, trădîndu-și propriul electorat, dar mai ales, pe pensionari! Această înțelegere subterană va însemna că PSD și coaliția de guvernare își vor împărți între ei banii alocați prin acest Plan.
Cine va pierde?
Noi toți, în general. Dar, în special, pensionarii și oamenii cu venituri mici, care-și vor vedea salariile și pensiile reduse drastic.
Voi lua cuvîntul în plen, în numele partidului nostru, pentru a explica ce vor însemna, de fapt, aceste reforme.
Noi, AUR, solicităm o dezbatere publică autentică și consens politic real în privința măsurilor propuse, pentru a asigura implementarea lor chiar și după o eventuală schimbare de guvern”, a scris deputatul AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a criticat și lipsa dezbaterii pe acest subiect, acuzând coaliția de guvernare de simulacru.

„Monstruoasa coaliție” PNL-PSD funcționează și cu privire la simulacrul de dezbatere a PNRR.
În scurt timp, prim-ministrul va fi prezent în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, pentru a prezenta, chipurile, Planul Național de Redresare și Reziliență. Repet: pentru a-l prezenta, nu pentru a-l supune unei dezbateri largi și aplicate, care să fie însoțite de votul aleșilor. Acest simulacru de dezbatere, pe care ni-l va servi astăzi guvernul, este o jignire adusă întregului popor român”, a mai spus Târziu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE