ACTUALITATEClaudiu Târziu, despre PNRR: Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna,...

Claudiu Târziu, despre PNRR: Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna, de fapt, aservire totală, renunțare la orice urmă de suveranitate și înstrăinare a tot ce a mai rămas din economia românească, în favoarea unor interese străine de noi

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a comentat în termeni duri Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR), despre care a spus că „va însemna, de fapt, aservire totală” și care va cauza pierderi pentru toată lumea.

„Așa-zisul concept de „redresare și reziliență” va însemna, de fapt, aservire totală, renunțare la orice urmă de suveranitate și înstrăinare a tot ce a mai rămas din economia românească, în favoarea unor interese străine de noi. Reformele propuse prin PNRR vor fi catastrofale pentru România, iar contribuția României la UE va crește la 2% din VNB (Venitul Național Brut), nu la 1,4% precum greșit a scris presa, căci se adaugă o mărire temporară de 0,6% a plafonului pentru fiecare țară.

PSD a bătut palma cu guvernul Cîțu-Kelemen-Barna, trădîndu-și propriul electorat, dar mai ales, pe pensionari! Această înțelegere subterană va însemna că PSD și coaliția de guvernare își vor împărți între ei banii alocați prin acest Plan.
Cine va pierde?
Noi toți, în general. Dar, în special, pensionarii și oamenii cu venituri mici, care-și vor vedea salariile și pensiile reduse drastic.
Voi lua cuvîntul în plen, în numele partidului nostru, pentru a explica ce vor însemna, de fapt, aceste reforme.
Noi, AUR, solicităm o dezbatere publică autentică și consens politic real în privința măsurilor propuse, pentru a asigura implementarea lor chiar și după o eventuală schimbare de guvern”, a scris deputatul AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a criticat și lipsa dezbaterii pe acest subiect, acuzând coaliția de guvernare de simulacru.

„Monstruoasa coaliție” PNL-PSD funcționează și cu privire la simulacrul de dezbatere a PNRR.
În scurt timp, prim-ministrul va fi prezent în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, pentru a prezenta, chipurile, Planul Național de Redresare și Reziliență. Repet: pentru a-l prezenta, nu pentru a-l supune unei dezbateri largi și aplicate, care să fie însoțite de votul aleșilor. Acest simulacru de dezbatere, pe care ni-l va servi astăzi guvernul, este o jignire adusă întregului popor român”, a mai spus Târziu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...