ACTUALITATESorin Lavric, reacție la acuzațiile deputatului PNL, Muraru: Ambiția de a parveni...

Sorin Lavric, reacție la acuzațiile deputatului PNL, Muraru: Ambiția de a parveni i-a distrus conștiința națională, este un mediocru previzibil

Senatorul Sorin Lavric a reacționat după ce deputatul PNL, Alexandru Muraru, a afirmat într-un interviu că parlamentarul ar putea ajunge la închisoare după declarațiile sale, iar partidul AUR ar putea fi scos în afara legii.

„Ambiția de a parveni i-a distrus conștiință națională, el nu mai este al acestui popor, a ales să facă jocul lui Silviu Vexler și Alexandru Florian. Omul acesta este un mediocru previzibil, uitați-vă cum vorbește, îi este imposibil să fie personal. Omul acesta este o marionetă, marioneta este un profil psihologic care se trădează prin faptul ca vorbește slugarnic, uleios și totuși amenințător”, a declarat senatorul Sorin Lavric, luni, la Antena 3, scrie știripesurse.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

9 COMENTARII

  1. Există o campanie mediatică violentă împotriva lui Sorin Lavric pentru că este considerat periculos, ar putea ajunge mult mai celebru în timp și un foarte bun poltician. E un bun orator are o cultură care îi bagă în buzunar pe Vlad Alexandrescu, Neamțu și Vadim împreună. E și relaxat, nu isteric, are toate calitățile necesare să aibă o carieră importantă în politică. De asta este satanizat în presa de extrema stângă și amenințat de cozile de topor ale sistemului.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...