joi, februarie 22, 2024
ȘTIRISorin Lavric, reacție la acuzațiile deputatului PNL, Muraru: Ambiția de a parveni...

Sorin Lavric, reacție la acuzațiile deputatului PNL, Muraru: Ambiția de a parveni i-a distrus conștiința națională, este un mediocru previzibil

Senatorul Sorin Lavric a reacționat după ce deputatul PNL, Alexandru Muraru, a afirmat într-un interviu că parlamentarul ar putea ajunge la închisoare după declarațiile sale, iar partidul AUR ar putea fi scos în afara legii.

„Ambiția de a parveni i-a distrus conștiință națională, el nu mai este al acestui popor, a ales să facă jocul lui Silviu Vexler și Alexandru Florian. Omul acesta este un mediocru previzibil, uitați-vă cum vorbește, îi este imposibil să fie personal. Omul acesta este o marionetă, marioneta este un profil psihologic care se trădează prin faptul ca vorbește slugarnic, uleios și totuși amenințător”, a declarat senatorul Sorin Lavric, luni, la Antena 3, scrie știripesurse.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

9 COMENTARII

  1. Dacă veți căuta ”Simon Peres la Cotroceni mulțumește că România a salvat în timpul nazismului 400 000 de evrei” veți găsi și poziția Institului Simon Wiesenthal. De ce nu sunt comentate …

  2. Suina asta ds muraru, privit din profil, seamără binișor cu un Tudorel mai tânăr cu bube mai mici. La freză , gușă și caracter seamănă însă, leit. Jeg calificat. Păcat că presa de investigație nu urmărește otrepe ca el mai în amănunt.

  3. PNL = Patidul Nazist Liberticid
    USR+ = Urmaşii Securiştilor Români + Alte combinaţii cu securişti
    La coşul de gunoi al istoriei o să ajungă!

  4. Există o campanie mediatică violentă împotriva lui Sorin Lavric pentru că este considerat periculos, ar putea ajunge mult mai celebru în timp și un foarte bun poltician. E un bun orator are o cultură care îi bagă în buzunar pe Vlad Alexandrescu, Neamțu și Vadim împreună. E și relaxat, nu isteric, are toate calitățile necesare să aibă o carieră importantă în politică. De asta este satanizat în presa de extrema stângă și amenințat de cozile de topor ale sistemului.

    • Cu toate ca e dpdv intelectual cu mult deasupra multor politicieni, are un mesaj ferm, clar. Castiga teren pentru ca e calm, nu se pierde. Stangimea e in sevraj, nu poate starni nici o reactie emotionala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE