ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (19 - 24 iulie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19 – 24 iulie)

  • Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat proiectul de hotărâre pentru construirea celui mai complex centru din țară pentru recuperarea copiilor care suferă de Sindrom Down și Autism. Detalii, aici.
  • Un copil de 14 ani din Abrud și-a alertat vecinii înainte ca viitura să le intre în case. Mai multe, aici.
  • Erou la 13 ani: un copil a încercat să-și salveze bunicii dintr-un incendiu chiar cu prețul vieții. Care este starea lui, aflați de-aici.
  • Poșta Republicii Moldova a emis în tiraj limitat trei timbre aniversare cu portretul Patriarhului Daniel. Informații suplimentare, aici.
  • Voluntarii Asociației Studenților Creștin Ortodocși (ASCOR) și membrii asociației Filantropia Ortodoxă Târgu Mureș alături de Arhiepiscopia Alba Iuliei au distribuit 1,5 tone de produse lactate, 800 de litri de apă, legume și produse neperisabile familiilor afectate de inundații din Apuseni. Detalii, aici
  • „Salvatori din pasiune”: 42 de bihoreni îi vor ajuta voluntar pe pompieri în situațiile de urgență. Detalii, aici.
  • Ultramaratonistul Levente Polgar se oferă voluntar pentru a ajuta în zonele inundate din Alba. Ce vrea să facă sportivul, aici.
  • Un voluntar SMURD de 22 ani a salvat viața unui bătrân prăbușit pe un trotuar, care nu mai respira. Cum s-a întâmplat, aici.
  • Episcopul Europei de Nord, PS Macarie, a donat Muzeului Satului din Capitală casa străbunicilor săi. Mai multe puteți citi aici.
  • Un gorjean a deschis un loc în munți unde oamenii pot evada scăpa de tehnologie și internet și pot trăi cât mai firesc cu putință. Cum puteți găsi locul, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate