ACTUALITATEȘocul campionatelor mondiale de natație: Anita Alvarez (26 de ani), sportivă americană,...

Șocul campionatelor mondiale de natație: Anita Alvarez (26 de ani), sportivă americană, a leșinat în bazin în timpul competiției | FOTO

Pe lângă performanțele excepționale ale lui David Popovici, un alt eveniment a uimit lumea întreagă în timpul campionatelor mondiale de natație de la Budapesta.

Sportiva americană Anita Alvarez a leșinat în timpul exercițiului pe care-l desfășura la proba de natație artistică. La un moment dat, înotătoarea s-a dus la fund, fără să mai reacționeze.

Tragedia a fost evitată datorită antrenoarei sale, Andrea Fuentes, care a observat situația și s-a aruncat imediat după eleva sa, ridicând-o la suprafață de la fundul bazinului, scrie Mundo Deportivo.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

După ce a părăsit bazinul pe targă, înotătoarea și-a revenit și este în afara oricărui pericol, deși, după cum a raportat echipa americană, va fi supusă în următoarele zile la diverse teste pentru a dezvălui cauzele leșinului.

Sursa foto: mundodeportivo.com

Anita Alvarez este născută în 1996 și este înotătoare profesionistă. În această calitate a reprezentat SUA la Jocurile Olimpice din 2016. Ea a fost votată sportivul artistic al anului în America, în 2021.

Sportiva americană este și ea pe lista atleților care au leșinat/căzut subit pe teren în ultimul an.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. e normal:
  -“sportul” ineamna auto-distrugere vanduta maselor sedentare,
  ori asa-ori asa adica;
  si pentru ca la “natatie” trebuie sa fie si nec plus ultra
  au inventat stilul “fluture”- un fel de smulsul halterei la fiecare 2 secunde,
  fragezie la ficaciori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...