OPINIIȘi UE l-a ales pe Baraba. Pe Hristos, răstigniți-L!

Și UE l-a ales pe Baraba. Pe Hristos, răstigniți-L!

Raportul Matic a fost adoptat. De departe, o veste groaznică. USRPlus a votat pentru, să le fie rușine! Cu o singură abținere, dl Pâslaru. Apreciez părerea sa divergentă față de grup, chiar dacă abținerea o socotesc tot vinovată, când vine vorba de un raport anti-valori ce trebuia respins de orice om cu un minimum respect pentru demnitatea umană și dreptul la viață de la concepție la moartea naturală. Colac peste pupăză, liderul USR Gorj, dl deputat Miruță, într-o postare a sa pe Facebook, încearcă să ne convingă că nu e dracul așa de negru, că nu e un pericol real pentru Romania, având caracter de recomandare, acuzând că „umblă cu traista de minciuni” unii ce vânează capital electoral.

E clar. Sunt de acord. Toți au înțeles greșit raportul, mai puțin USRPlus. Așadar, BOR, ARN, AD, jurnaliști ca dl Sturza și mulți alții critică degeaba raportul acesta distrugător la adresa normalității. Himere ale unor părinți medievali (?), la fel cu educația sexuală (criticată și ea de aceleași voci ce stau împotriva Raportului Matic), care va rezolva toate problemele urgente ale României, crescând natalitatea, reducând numărul de avorturi și de mame minore, eliminând sărăcia și educația precară și făcând din copiii României niste tineri cu valori morale robuste, știind ce e înfrânarea și fidelitatea conjugală, luând doar decizii informate și nefiind influențați deloc spre avort, contracepție (fie ea și avortivă!), parteneriate civile și perversiuni sexuale, libertinaj, desfrânare.

Este evident că alegerea europarlamentarilor era simplă: Hristos sau Baraba, asemenea iudeilor în fața unei decizii cât viitorul unui popor. Puțini au fost de partea moralității, întrucât majoritatea a ales viața tâlharului, iar pe Mântuitor L-au sortit răstignirii. De partea răului au fost și cei absenți sau cei ce s-au abținut să voteze, căci nu era momentul să tacă în fața agresivității pseudo-drepturilor promovate de adepții revoluției sexuale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Se încearcă (a câta oară?) impunerea unui drept la avort, deși în legislația internațională NU EXISTĂ NICĂIERI așa ceva, ci din contră. Există stipulat doar dreptul la viață, nu și cel pentru uciderea în pântece a propriului copil. Că tot veni vorba, fără a judeca (cei ce aleg moartea, mame și tați, au nevoie doar de compasiune și de ajutor specializat și/sau de ordin duhovnicesc pentru a se vindeca de trauma avortului), nu există justificare/motiv întemeiat pentru crima cu premeditare a unei ființe umane lipsite de apărare. Naște-l și dă-l spre adopție, mămico! – dacă tu crezi că nu îl poți iubi/crește, iar tatăl a dat bir cu fugiții (prea mulți aleg fuga rușinoasă), în loc să fie responsabil pentru faptele sale și să prețuiască viața din pântece.

Raportul Matic caută să impună ideologia de gen, deși aceasta nu văd să aibă vreun fundament științific real. Raportul reprezintă un pericol la adresa instituției căsătoriei, a familiei naturale, a dreptului la libera exprimare. Libertatea religioasă, de conștiință, dreptul la viață de la concepție și drepturile parentale au și ele de suferit în urma mizerabilului raport. Adoptarea sa e momentul când Bruxelles-ul a preferat pe Mamona lui Dumnezeu. Prea mulți dintre eurodeputați au ales secularismul fără nici un Dumnezeu în detrimentul valorilor creștine ce au stat cândva la fondarea civilizației europene. Ne întoarcem oare la păgânism?

Necunoscând iubirea lui Hristos, Parlamentul European l-a preferat pe Baraba. Nu e singurul ce a ales lipsit de orice înțelepciune.

Dl Macron a făcut aceeași alegere, când nu s-a identificat cu valorile creștine promovate de țări ca Ungaria și a invitat la o ,,bătălie culturală”.

Dl Rutte vrea să scape de o țară ca vecina noastră din UE. Acest ,,mic fuhrer” îl preferă și dânsul pe tâlhar. Regretabil.

Spre deosebire de aceștia, Polonia și Ungaria își păstrează poziția fidelă valorilor creștine împărtășite de popor. Dl Viktor Orbán, la polul opus față de domnii Cioloș, Barna, Cîțu sau Iohannis (fără nici un respect față de credința creștină definitorie pentru majoritatea românilor, alegând tot pe Baraba), declara:

„Dacă vrem să păstrăm integritatea Uniunii Europene, liberalii trebuie să respecte drepturile celor care nu se consideră liberali. Unitatea în diversitate, acesta este viitorul” – în articolul său intitulat Samizdat 11, potrivit Hirado.

Așadar, un om ce a ales pe Hristos, nu perversiunea. La fel a făcut și dl Zeman. În timp ce la noi, dna Gorghiu, deja notorie pentru poziția consecventă anti-valori, a mers pe mâna lui Baraba, la votul legat de educația sexuală în școli.

Dacă ne raportăm la valorile Scripturii, știm să alegem, oriunde ne-am afla și orice decizie ar fi de luat, indiferent de domeniu. Dacă alegem să batjocorim, ca politicieni, credința poporului din care facem parte (prin faptele noastre, prin deciziile luate sau votul nostru în orice for), să nu avem pretenția să fim (re)aleși de cei de-al căror suflet nu ne-a păsat.

Să avem mereu în fața ochilor, oriunde am lucra, alegerea făcută de iudei și cum singuri s-au blestemat: „Sângele Lui asupra noastră şi asupra copiilor noştri!”, încât să nu pășim pe aceeași cărare, ci să preferăm partea Celui răstignit (din iubire) pentru noi

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...