miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric: Vulpea (Rareș Bogdan), când nu ajunge la struguri (TikTok),...

Senatorul Sorin Lavric: Vulpea (Rareș Bogdan), când nu ajunge la struguri (TikTok), spune că sunt acri

Senatorul Sorin Lavric deplânge intenția coaliției PSD-PNL de a interzice sau „reglementa masiv” TikTok-ul, după ce un sondaj a reliefat că AUR este partidul preferat al tinerilor români, informează un comunicat de presă.

Sorin Lavric îl acuză pe Rareș Bogdan că îi jignește pe tineri, considerându-i fără discernământ.

„Ca în proverbul arhicunoscut, vulpea (Rareș Bogdan), când nu ajunge la struguri (TikTok), spune că sunt acri. După ce Klaus Iohannis și PNL au câștigat alegerile prezidențiale din anul 2014 cu ajutorul Facebook, acum vor să interzică utilizarea TikTok în România pe motiv că marea majoritate a tinerilor care folosesc această rețea de socializare declară că la aceste alegeri vor vota candidații AUR.

Mai mult, liberalul Rareș Bogdan consideră că tinerii care folosesc rețeaua TikTok ar fi „slabi de înger”, fiind ușor de manipulat. Cu alte cuvinte, ei nu ar avea putința de a aprecia cu capul lor informațiile primite, motiv pentru care ar cădea „pradă propagandei și manipulării agresive și perverse”. Iată ce înseamnă ca, neavând habar de mentalitatea tinerilor, să-i insulți fără rezerve. Tinerii au un discernământ mult mai fin decât crede Rareș Bogdan.

Din păcate, de când se mișcă prin mediile rafinate de la Bruxelles, stropite cu șampanie scumpă, scoici și caviar, domnul Rareș Bogdan a pierdut complet simțul realității. În caz contrar, probabil că ar fi aflat că tinerilor nu le sunt pe plac partidele care susțin „împărați” care zboară doar cu avioane de lux și își comandă palate de nouă milioane de euro în centrul Bucureștiului.

Chiar dacă nu ar fi aflat de pe TikTok, Facebook, Instagram sau X, tinerii tot ar fi intuit că AUR este singura cale prin care românii pot pune capăt guvernării mincinoase a celor de la PSD-PNL”, a scris Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE