ACTUALITATESenatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea...

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea forțată a ei și a copiilor săi: Le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) a afirmat că i se pregătește ceva grav, respectiv „infectarea forțată” cu ceva ce seamănă cu Sars-Cov 2. Conform proaspetei parlamentare, același lucru îl vor păți și copiii săi.

„Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus sa fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei si nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe pagina ei de Facebook, conform adevarul.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Conform senatoarei AUR, „dacă veți auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate