marți, martie 5, 2024
ACTUALITATESenatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea...

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea forțată a ei și a copiilor săi: Le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) a afirmat că i se pregătește ceva grav, respectiv „infectarea forțată” cu ceva ce seamănă cu Sars-Cov 2. Conform proaspetei parlamentare, același lucru îl vor păți și copiii săi.

„Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus sa fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei si nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe pagina ei de Facebook, conform adevarul.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Conform senatoarei AUR, „dacă veți auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE