ACTUALITATE Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea...

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) spune că i se pregătește infectarea și internarea forțată a ei și a copiilor săi: Le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor

Senatoarea Diana Șoșoacă (AUR) a afirmat că i se pregătește ceva grav, respectiv „infectarea forțată” cu ceva ce seamănă cu Sars-Cov 2. Conform proaspetei parlamentare, același lucru îl vor păți și copiii săi.

„Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus sa fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-CoV-2.

Vă spun un lucru, dacă mi se va întâmpla ceva sau dacă familia mea va fi internată în spital, probabil cu forța, pentru că eu în spital nu mă voi interna și nici nu accept, nici copiii mei si nici soțul meu și nimeni din familia mea să fie internat, deci dacă vreodată auziți că aș fi internată în spital sau că aș avea covid să nu credeți așa ceva, este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament și lor le trebuie exemplu pentru cei care au militat împotriva covidului și a măsurilor”, a precizat Diana Șoșoacă, pe pagina ei de Facebook, conform adevarul.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Conform senatoarei AUR, „dacă veți auzi că sunt internată în spital de covid, este o minciună. Se pregătește internarea mea, nu știu cum, vor fi în stare de orice”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite