ACTUALITATEIon Țiriac renunță la șefia Federației Române de Tenis

Ion Țiriac renunță la șefia Federației Române de Tenis

Fostul mare jucător de tenis român, Ion Țiriac, și-a anunțat retragerea de la șefia Federației Române de Tenis, după ce a ocupat funcția începând cu 19 iunie 2019, invocând printre altele și divergențe din cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, potrivit Agerpres.

Așadar, în cadrul Federației Române de Tenis (FRT) ar urma alegeri pentru funcția de președinte.

Întrebat cine i-ar putea urma în funcție, fostul tenismen a răspuns ironic:

„Pe mine mă întrebați de acum ca persoană fizică, pentru că oamenii își vor alege un nou președinte la FRT. Domnul Iohannis e ocupat cu președinția, domnul Cîțu e cu guvernul, pe alții nu mai știu.”, a declarat miliardarul român.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ion Țiriac a reproșat faptul că pentru Federația de Tenis nu există o finanțare reală din partea guvernului, iar amenințarea lui Eduard Novak că va tăia finanțările în contextul în care jucătoare ca Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Țig și Irina Begu, nu vor merge la Tokyo la Olimpiadă, din cauza problemelor medicale, este o glumă proastă:

„Ce finanțare să taie? E imposibil să taie finanțarea, dacă taie, ar trebui să taie ceva care există. Dumnealui e lefter, n-are doi lei în buzunar.

El se face că dă bani Comitetului, Comitetul se face că dă bani jucătorilor. Noi n-am avut bani să facem să jucăm pe zgură la FED Cup. Tare drag mi-ar fi să se ducă la Guvern și să spună că are de dat 6 milioane la FRT, că e o decizie executorie.”, a continuat Ion Țiriac.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. MARELE VANATOR DE MISTRETI CARE A ADUS URSII PESTE ROMANI. II DORIM SA SFARSEASCA IN FATA UNUI MISTRET FEMELA CU PUI DOAR CU DOUA CUTITE IN MAINI. ATATIA COLTI CATI ARE SI MISTRETUL – 2.. JEG SECURIST CU IFOSE FASCISTO=MERKELIENE. MA INTREB DE CE NU A RAMS IN VEST? ACOLO NU PUTEA CIORDI SI SIFONA BANET IMPREUNA CU TOTI TALHARII MASONI INVITATI LA “VANATOARE” – UN FAPT O ACTIUNE DE UCIDERE CU BESTIALITATE A UNOR ANIMALE. NANEL FERICIT ROMANII!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...