joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Alex Braga, un român din Kiev, pare să contrazică versiunea...

VIDEO | Alex Braga, un român din Kiev, pare să contrazică versiunea mass-media despre haosul și teroarea din capitala Ucrainei: Iată mărturia care le-a lăsat mască pe jurnalistele de la Antena 3

Românul Alex Braga, un tânăr care locuiește și muncește de mai mulți ani la Kiev, în Ucraina, a declarat la Antena 3 că nu va pleca din oraș, deoarece se simte în siguranță. Braga a făcut aceste declarații în contextul războiului din Ucraina.

El a admis că s-ar putea muta într-un cartier rezidențial, considerat și mai sigur, deoarece nu crede că rușii vor lovi clădiri de locuințe, decât din „eroare umană”. Tânărul găzduia trei reporteri din România.

Vă prezentăm mai jos mărturia lui Alex Braga, care a venit în evident contrast cu ceea ce știa prezentatoarea Cătălina Porumbel de la Antena 3:

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„În seara asta e mai multă panică decât de-obicei, presa a fost evacuată, doar un post de știri american a mai rămas. Au plecat în grabă spre Vestul Ucrainei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Eu găzduiam trei reporteri români și au plecat și ei. Presa străină a fost evacuată din Kiev.

Deja mă gândesc ca mâine dimineață să schimb locuința, să mă duc într-un cartier rezidențial și mai protejat. Eu aici sunt pe bulevardul principal, lângă un hotel de cinci stele. Nu că mă tem, dar cred că ar fi mai sigur să schimb locația.

Încă nu vreau să plec. De ce să mă tem? Dacă ei nu au ajuns în Kiev, în centru, au ajuns prin satele astea la 10-20 de kilometri, se pun baricade prin oraș, m-am plimbat cu mașina. De ce m-aș teme? Se mai aud împușcături, obuze, dar mă tem de factorul uman. Nu mă tem că rușii ar putea ataca o clădire de locuințe, civilă, fără un motiv.

S-ar putea să se întâmple, dar în Harkov au atacat care ospitau apărarea ucraineană. Nu au atacat așa, de capul lor, clădiri.

Nu fac nimic când aud sirenele, pentru că cele mai multe sunt eronate, poate 10% s-au dovedit corecte. De cele mai multe ori când au căzut bombele sau obuzele, sirenele nici măcar nu au pornit înainte.

Clasa politică, milionarii și cei stare financiară au rămas aici, vor să rămână. Când o să găsească rușii niște cartofi și niște benzină, ca să nu atace pe burta goală, o să plec. Coloana morții, cum se zice la televizor, s-a împotmolit într-o mlaștină. Momentan, nu am de ce să plec.

Urmărim 10 canale de Telegram, aici toate informațiile se iau la minut de pe Telegram. Eu iau și din partea rusă, cea ucraineană și cea americană și le confrunt. E un război de fake news, de propagandă de ambele părți.
În primele zile a fost așa, dar acum nu mai este așa…”,.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

9 COMENTARII

 1. Alex, maică, te-ai mutat într-un cartier unde rușii nu au voie sa bombardeze?
  După ce am citit aberațiile tale din articolul asta, mă gândeam că dacă, vreodată, rușii sau altcineva ar bombarda cartierul meu din Brașov, le voi propune vecinilor mei să nu se panicheze, ne mutam doar într-un cartier rezidential și gata, suntem în siguranță!
  Și vai de comentarii! E nevoie de discernământ pt a nu cădea într-una din extreme!

 2. problema noastra cea de toate zilele: televiziunile, media in general . In afara de cateva fericite exceptii , toti actorii care isi i-au banii din media doresc cu o simtire morbida sa vada morti , sange, orori. Ei, femei si barbati din media doresc ca rusii sa oamoare oameni , ucrainienii sa ucida soldati rusi …..
  Au cultivat si in publicul lor aceasta stare morbida ani de zile cu stiri macabre , acum si publicul cere sa fie hranit cu senzatii si mai tari..

 3. Am urmarit media rusa. Nici pe departe nu fac atata propaganda cat face presa occidentala.
  Relateaza aproape decent. La noi e o isterie apocaliptica.

 4. Ne conduc, din umbră, prin frică.
  Cu PLANdemia, s-a văzut, am fost proprii noștri gardieni. Au înscenat cîteva filmări cu amenzi, arestări samd ce au fost puse de media pe toate gardurile si majoritatea dintre noi ne-am scăpat în brăcinari.
  Nu mai pot de rușine cînd mă gândesc că mi-am scris de cîteva ori “declarația pe propria răspundere”. Ce căcănar am put fi!
  La fel cu războiul, punem botul. Ne fac din vorbe, poze și filmări.

 5. Citesc că Germania are contract pe termen lung la 300$ mia m3.
  Citesc și că, tot Germania, vinde gaz pe piața spot.
  Cînd zic Germania nu zic germani, zic de cei din spatele statului german.

 6. Cine stie sa foloseasca VPN stie ce se intampla. Cine nu stie haleste de la TV exact ca si cu Covidul.

  Au anuntat ca pretul la gaz la a crescut azi la 2200$/1000MC ?
  La care statul are sa isi puna adaos sa faca bani restul furnizorilor au sa isi puna si ei adaos sa vedeti ce facturi o sa aveti. Noroc ca trece sezonul rece dar vedem din Iarna viitoare.

  S-au pisat pe imaginea lui Putin dar lasa ca nu e nimic tot noi suferim ca nu o sa ne plateasca statul Gazul.

  • Pentru RussiaToday și Sputnik nu trebuie VPN. Funcționează perfect pe Android cu aplicațiile dedicate. Doar site-urile nu funcționează. Ce m-a frapat la RussiaToday e că manipulează mult mai puțin, spre deloc, față de mass media occidentală. Numai să ne amintim de fake news-ul halit de Antena 3 (by CNN) și ne lămurim cum stă treaba cu minciunile primite în plic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE