duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATESectorul 1 din Capitala României, sub asaltul gunoaielor. Imaginile isprăvilor primarului Clotilde...

Sectorul 1 din Capitala României, sub asaltul gunoaielor. Imaginile isprăvilor primarului Clotilde Armand FOTO

Străzile sectorului 1 din Capitala României sunt inundate de gunoaie. Imagini cu dezastrul ecologic, care se poate transforma într-o uriașă sursă de infecții și boli pentru cetățeni, fac turul rețelelor de socializare.

Situația este cauzată de războiul noului primar, USR-ista Clotilde Armand, cu firma de salubritate Romprest. Primăria Sectorul 1 nu vrea să plătească facturile restante emise de Romprest, pe motiv că sunt emise la suprapreț. În replică, firma refuză să mai strângă gunoaiele.

„O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui. Nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale”, a spus Clotilde Armand.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Soluția” găsită de primarul francez al Sectorului 1 a fost să mobilizeze voluntari pentru a strânge gunoaiele. Evident, măsura nu a avut efect decât la capitolul imagine, deoarece câteva zeci de persoane nu pot curăța în câteva ore ceea ce se strânge de la mii de oameni zi după zi.

„Am strâns astăzi împreună cu actorii, voluntarii și cetățenii revoltați de situația pe pe care o vedem și o trăim gunoiul din piața Amzei. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi și trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda și vom plăti niște facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în fața nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie cu foștii edili, pe mine mă interesează să își respecte contractul și legea”, scria pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, din informațiile sale, s-au trimis facturi către primărie la suprapreț.

„Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plătește să fie curat în sector. Și vedeți cât de curat este… Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piața Amzei. Pe banii noștri. Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luați de proști de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere”, a conchis edilul Sectorului 1 al Capitalei.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Closet-ilda are un tupeu maxim după ce a furat voturile la alegeri,e in drum spre ,, pușcherie”.o să o vedem la muncă silnică strângând gunoaiele și șobolanii din sectorul 1.la mulți ani de pârnaie fă closet-ildo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE