ACTUALITATEMedic, chirurg, fost șef al CNAS, spune că există tratamente eficiente, care...

Medic, chirurg, fost șef al CNAS, spune că există tratamente eficiente, care sunt ascunse publicului: O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID.Suntem datori să ne apărăm copiii

Medicul, chirurgul și fostul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Duță, a spus că nu-și va vaccina copiii împotriva Covid-19, pentru că s-a mințit în jurul acestui vaccin.

„Te voi salva copile! Sunt părintele tău!
Normal că am mulți prieteni medici. Și este natural să avem păreri divergente în ceea ce privește vaccinarea. Atunci când pun întrebări pertinente bazate pe cunoștințele acumulate nu am primit răspunsuri convingătoare de la nici un coleg care să mă convingă să mă vaccinez. Lăsați propaganda. M-am vaccinat și mi-am vaccinat copiii cu toate vaccinurile pe care le-am considerat a fi necesare. Dar aici s-a terminat cu încrederea în sistemul din care și eu fac parte. O spun clar și răspicat: NU mi-aș vaccina copiii niciodată împotriva COVID. Asta e convingerea mea și asa voi face. Și am argumente :
1. Ni s-a spus că dacă ne vaccinăm vom reveni la o viață normală. Fals: cei vaccinați transmit boala la fel ca cei nevaccinați. Adică sunt la fel de periculoși pentru societate ca cei nevaccinați. Cu alte cuvinte contacții vaccinați ar trebui să stea în carantină la fel ca cei nevaccinați!
2. NU există efecte secundare ale vaccinului. Fals: ba da, există. Pe termen scurt aceste efecte sunt prezente uneori chiar dacă sunt negate (unele chiar fatale ). Pe termen mediu și lung efectele sunt necunoscute!
3. Vaccinul oferă protecție împotriva transmiterii bolii sau a manifestării propriu-zise. Fals: boala se transmite așa cum am menționat de către vaccinați, iar simptomele pot varia de la om la om!
4. Două doze sunt suficiente pentru a putea reveni la viața normală. Fals: Ni se spune acum că trebuie a treia doză pentru a spera că va fi bine. Cu ce efecte? Nimeni nu știe!!!
5. Există tratament pentru cei care fac boala, dar ni se ascunde acest lucru. Adică poți alege dacă vrei să faci vaccin sau să te tratezi (efectul este spectaculos în prima zi de administrare a anticorpilor monoclonali )! Nu există nici un efect secundar dacă te tratezi cu acești anticorpi, iar rata de vindecare este aproape de 95%!!!
6. Nu doresc nimănui dintre colegii mei să suspicioneze vreodată că boala copiilor lor se datorează ignoranței și lașității de care dăm dovadă acum.
7. Nu mai mințiți. Ați furat destul și v-ați îmbogățit destul din frica noastră. Unii au plătit cu viața lor dorința voastră de a ne asupri. Vrem tratamente eficiente pe care știm sigur că le aveți. Și pe care voi vi le administrați pe ascuns!
8. Suntem datori să ne apărăm copiii. Altfel, am trăit degeaba!”, a scris el pe facebook.

Ulterior, Lucian Duță a explicat că aceste vaccinuri nu sunt testate corepunzător.

„Am scris această postare cu gândul la jurământul lui Hipocrate, care spune să nu faci rău. Nu am vrut să transmit că sunt anti-vaccinist sau mă opun vaccinării. Problema cu acest vaccin, nici nu vreau să comentez alegerea unora sau altora de a se vaccina. Sintetizat – toți oamenii din lume suntem egali sau așa se presupune și facem ce dorim cu corpurile noastre. Nu ni se poate impune nimic. Sigur că statul este dator să pună la dispoziție medicament, vaccinuri, dar alegerea finală este a noastră.

Doi, aceste vaccinuri – nu vreau să intru în alte detalii și să explic că s-a modificat definiția OMS la ceea ce înseamnă vaccin – nu este vaccin. Orice vaccin a fost pus pe piață după cel puțin cinci ani de teste. De ce? Pentru că niciodată nu se știu efecte pe termen scurt și lung. Ceea ce eu am reclamat este faptul că dacă noi ca adulți ne putem asuma aceste riscuri, pentru copiii noștri, în condițiile în care efectele nu sunt dovedite, este alegerea mea de a nu-mi expune copilul la niște riscuri.

Și aici mă opresc ca să nu spun mai multe. Să nu mai încerce cei vaccinați să ne arunce într-o zonă în care să ni se spună că suntem proști, că nu ascultăm, toate epitetele acestea care sunt jignitoare pentru oameni care fac alegerile lor. Mai ales în condițiile în care de 6 luni, FDA a pus pe piață anticorpii monoclonali și au recunoscut (n.r. tratamentul) ca eficient”, a spus el pentru EVZ.

Medicul spune că există tratamente medicale alternative, dar care nu sunt folosite de Guvern.

„Nu sunt vaccinat pentru că eu am avut boala, am făcut tratamentul cu anticorpi monoclonali. Nu mi-am făcut vaccinul și îmi asum, dar am foarte multe discuții cu colegii mei în contradictoriu, însă nu dușmănoase. Nu avem discuții în sensul că ne urâm și așa ar trebui să facem toți. Nu există o diviziune între oameni proști, răi, buni, trăim toți în această țară și vrem să credem că facem parte dintr-un popor unit. Argumentele în lumea medicală sunt cunoscute. Mai sunt medici care gândesc ca mine. (n.r. Robert Turcescu: De ce nu ies să vorbească, să spună aceste lucruri?) Cred că este vorba de teama de a nu fi stigmatizat. Asta echivalează cu atingerea reputației în lumea medicală.

Acest tratament are un efect spectaculos. Un test rapid costă 2 sau 3 euro, nu cred că este un capăt de țară dacă testarea s-ar face gratuit. Oamenii se duc la primul simptom, își fac testul, se constată că este pozitiv, merg și fac această perfuzie și pleacă acasă. Nu îi speriem cu spitale”, a mai declarat el pentru sursa citată.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

 1. Curaj si nu prea … Jumatatile de adevar nu sunt adevar, sunt minciuna si manipulare …
  Tratamentele clasice pentru raceli, gripe, viroze, pneumonii … lipsesc cu desavarsire !!!
  ARBIDOL, HIDROXICLOROCHINA, IVERMECTINA, alaturi de Vitamina C, Vitamina D3, Zinc,
  anticoagulante … si protocolul corect, LIPSESC !!! Asadar, despre ce vorbim ?

 2. incep să iasă medicii cu demnitate in ciuda presiunilor masive. felicitări pentru curaj!

  la noi trepădușii jurnaliști terorizează populatia si sunt mari autorități vaccinale

 3. haha! felicitari pentru adevarul injumatatit. totusi sunt multi care au facut boala si s-au tratat singurei acasa cu ceaiuri si infuzii. adevarul “medical” este dincolo de intentia de bine, atat timp cat face in continuare reclama mascata altori terapii la fel de “genice”. ceea ce spun tot timpul din pacate, toti sunt aceeasi mizerie. singurul medic adevarat este Dna Flavia Grosan, care vindeca pacientii in functie de simptomele pulmonare. Pana la urma vorbim despre o pneumonie atipica. in rest multa gargara. din pacate alesii sts care se rotesc sunt intru interese de grup tot big pharma. peneeeleuuuu securimea investitoare in vaxx, peseeedeuuuu securime investitoare in “teste”. ce teste fratilor? ce teste din moment ce acest carcalete nu este secventiat vreodata ….? toate manifestarile pot fi efectele unor radieri in masa 5/6 g !! sau aruncarea de substante otravitoare si metale grele din stratosfera ! hai siktir MENGELE !! spune-ti bai adevarul !! si atunci poate ne recapatam increderea in voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate