ACTUALITATESecretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan: Cred că este momentul...

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan: Cred că este momentul să să ne schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin

Este momentul ca românii să renunțe la obiceiul de a merge în fiecare zi la magazin, pentru a cumpăra câte puțin, susține Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan.

Declarația a fost făcută, sâmbătă, la postul Digi24, informează News.ro.

„Cred că este un moment, pentru noi toţi, să ne reconsiderăm modul de a face cumpărături, pentru că dacă ne gândim la alte ţări, magazinele se închid în mod obişnuit, fără pandemie, la ora şapte. (…) Cred că este un moment în care să ne şi schimbăm acest mod de a merge zilnic de mai multe ori la magazin să cumpărăm câte puţin, pentru că nu cred că este favorabil pentru niciunul dintre noi, din niciun punct de vedere. Ce ne sperie este aglomeraţia şi mobilitatea excesivă a oamenilor”, a declarat Andreea Moldovan, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aceasta a adăugat că prin restricţionarea circulaţiei după anumite ore autorităţile încearcă să reducă mobilitatea excesivă sau formarea de aglomerări în spaţii mici unde transmiterea virusului se poate face uşor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

10 COMENTARII

  1. Pentru cine nu credea că PLUSR sunt noii bolșevici, avem in fiecare zi câte o Ana Pauker din asta să ne amintească acest lucru.

    Problema cu „sfinții medici” e că dacă ii pui să organizeze țara ăștia sunt autoritari pentru că ne consideră pe toți pacienți. Cum vine tanti asta doctor și ne organizează de parcă suntem in spitalul lui tac-su!

    Să nu uităm că PLUSR erau cu doctorii șpăgari și acum au schimbat foaia, s-au cățărat pe val și acum folosesc doctorii „sfinți” pentru ca la acoperirea stării de alertă să facă afaceri.

    Să n-o uitați pe bolșevica asta care ne explică să nu ne mai plimbăm atâta. O să vedeți că sigur face combinații cu firmele ei farmaceutice!

  2. Penelistii, useristii, udemeristii…TOTI sunt NISTE HOTI,CRIMINALI si LACOMI …bine manevrati de MOS SOROS, care in loc sa-si vada de mucii lui, ii trebuie putere, IMPOTENTULUI! Tare as vrea sa asist odata si odata la sfarsitul acestor handicapati mintal care stau de-a curmezisul progresului tarii,ba mai mult…ne mai vand si tara bucata cu bucata!

  3. Frați rumâni, până termină Ioh-anus mandatul așa o să o ducem,din rău în mai rău.cred că ar fi bine sa evităm magazinele mari,avem haine pe 10-20 de ani,de mâncare cumpărați din piață ,angrouri alimentare,mici magazine de cartier .știu că este greu să accepți sfaturi de la alții dar trebuie să supraviețuim încă 4ani până vin patrioții la putere însoțiți de tinerii care acum demonstrează in marile orașe.sa fim realiști,nu ne va ajuta nimeni,nici biserica,nici vreun zeu,nici extratereștrii,suntem pe cont propriu.tineti aproape de familia dvs.ei sunt speranța și viitorul.cu toată stima,pentru înțelegere!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...