ACTUALITATEPrețul petrolului a atins recordul absolut. A ajuns la 139 de dolari...

Prețul petrolului a atins recordul absolut. A ajuns la 139 de dolari pe baril

Tensiunile dintre Occident și Rusia se adâncesc, iar acest lucru se reflectă în prețul petrolului. În cursul nopții de duminică spre luni,7 martie, acesta a atins un record absolut înregistrat înregistrat în 2008, informează BBC.

Astfel, prețul preţul barilului de petrol a  ajuns  pentru o oră  la valoarea de 139,13 dolari, după cum arată tranzacţiilor electronice pe piaţa Brent, scrie sursa citată.  Ulterior, a scăzut la 130,45 de dolari.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Valori impresionante s-au înregistrat și  pe piaţa nord-americană de tranzacţionare West Texas Intermediate (WTI). Aici, preţul petrolului a ajuns  câteva minute la 130,50 de dolari/baril. Potrivit agenției Reuters, recordul absolut al preţului petrolului a fost de 147,50 de dolari / baril, în timpul crizei financiare din 2008.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru evitarea unei crize mondiale a combustibilului, oficialii americani spun că vor să facă legi pentru  interzicerea importului de petrol rusesc.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate