ACTUALITATESe sfâșie între ei: Dan Tăpălagă îl atacă pe Cosmin Prelipceanu pentru...

Se sfâșie între ei: Dan Tăpălagă îl atacă pe Cosmin Prelipceanu pentru servilismul față de PNL și spune că CTP tace și înghite orice

Directorul siteului G4media, Dan Tăpălagă, l-a criticat dur pe Cosmin Prelipceanu, prezentatorul știrilor de la Digi24, după ce acesta s-a comportat într-o manieră părtinitoare față de Dacian Cioloș.

În articolul intitulat „Portretul ziaristului preferat de mogul / Studiu de caz: Cosmin Prelipceanu”, ziaristul de la G4 îl critică extrem de dur pe jurnalistul Digi24 acuzând: „reaua credință, mistificarea grosolană a realității, manipularea din întrebări”.

Tăpălagă amintește de un episod în care Prelipceanu a dat dovadă de „slugărnicie extremă”: „Vă mai amintiți episodul Firea – Prelipceanu – CTP? În octombrie 2019, moderatorul Cosmin Prelipceanu a stârnit din nou indignare, dar de această dată din cauză că a făcut ”figurație” în timpul unui interviu cu Gabriela Firea, pe atunci primarul Capitalei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

O atitudine de slugărnicie extremă, de care s-au dezis până și colegii lui de la Digi24”.

Tăpălagă nu-l iartă nici pe Cristian Tudor Popescu (CTP), pe care-l acuză că nu are demnitate, pentru că deși a amenințat că va părăsi Digi24 în cazul unor derapaje de la deontologia profesională, nu a făcut-o.

„Jurnalistul Cristian Tudor Popescu l-a taxt dur la vremea respectivă pentru interviul în genunchi, notând că atunci când „a pus una dintre cele nu ştiu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil”.

„Dureroasă emisiune din punct de vedere moral şi profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, şi nu ne mai întâlnim decât pe Republica şi facebook, stimaţi telespectatori Digi24”, amenința CTP. Emisiuni dureroase au mai fost, după cum vom vedea, CTP a rămas și a tăcut”, a amintit fostul colaborator al Monicăi Macovei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Jurnalistul de la G4 nu uită să încheie portretul înainte de a aminti cititorilor mai tineri că Prelipceanu a fost „copilul de suflet al lui Sorin Ovidiu Vântu, unul dintre cei mai cunoscuți infractori din galeria mogulilor de televiziune”.

De remarcat este că, până acum, Tăpălagă, Prelipceanu și CTP au fost aliați în privința susținerii acordată ideologiei progresiste, iar în plan concret, susținerii politice. Ruptura a intervenit după ce Digi24 a virat puternic de partea PNL, ajungând să-i acuze pe foștii „protejați” de la USRPLUS, fapt considerat intolerabil de către G4Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Dan Tăpălagă, Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu nu sunt jurnalisti. Ei sunt niste lingai de clante lipsiti de coloana vertebrala.

  2. Se-ncaieră coteii pe resturile de la masa stăpânilor.Prelipceanu e dur ca un capot de baie, cetepeul are părerile celor care-l plătesc(aici a nimerit-o) cât despre tăpălagă, are normă la leghebeteală și la pentru contra dreptei și nu se dă dat din oglindă.E supărat pe câțiva inclusiv pe mine și ne șterge sârguincios de pe comenturi, indiferent care sunt ele, pentru că nu-i reușește propaganda cu noi pe cap. Din ce trebuia să-i iese de la o minciunică la alta îi merge acum pe dos și probabil ca e tras de urechi.Trebuie să tolerezi păreri contrare ca să fii citit dar când n-ai argument și vin câțiva care-ți demolează articolul cu lucruri pe care le-ai omis nu prea te simți bine și devii selectiv cu preopinenții.Plus că are și nefrecventabili ca Petru Clej, alt amator de vorbit singur cu microfonul pe ecou.Mă rog, cine se aseamănă…I-am dat un comment în care i-am spus frumos ca vede la alții propriile defecte și am devenit non grata.E un titlu și ăsta, deci tot am câștigat discuția până la urmă pentru că adevărul doare cel mai rău, nu că eu aș fi scutit de astfel de dureri. Doar că nu mă supăr de asta.

  3. …toti acesti asa-zisi jurnalisti, in fapt niste mercenari de presa, niste slugi preaplecate la diversi tradatori de neam care si-au facut un tel din a distruge tot ce are mai sfant neamul romanesc, vor fi azvarliti ca niste masele stricate de stapanii lor caci asta este intotdeauna soarta slugilor…niste carpe slinoase ce pot fi aruncate cand nu mai folosesc…pana atunci insa, intarata-i drace ca si mie-mi place….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...