ACTUALITATECum explică experții de ce unele persoane se infectează cu Covid-19 chiar...

Cum explică experții de ce unele persoane se infectează cu Covid-19 chiar și după vaccinare?

După mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la persoanele care s-au vaccinat, mulți oameni pun la îndoială eficacitatea reală a vaccinului, neînțelegând presiunile făcute în diferite medii pentru administrarea serului.

„Dacă vaccinurile nu anulează total șansele de a face Covid-19, de ce să te mai vaccinezi?”, a fost întrebarea adresată experților. Aceștia susțin că „niciun vaccin sau medicament nu funcționează în 100% dintre cazuri”, scrie Bloomberg.

Conform acestora, studiile arată că serurile Pfizer și Moderna sunt 97% eficiente împotriva bolii cu simptome, 86% împotriva cazurilor asimptomatice și 94% contra spitalizării.

„La acest moment, nu pare că variantele de coronavirus sunt cele care generează îmbolnăvirile de Covid-19 la cei vaccinați, dar cercetările sunt la început.”, a spus expertul Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din S.U.A., Tom Clark, conform Gândul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, sunt statistici care arată că persoanele vaccinate complet nu scapă de riscul de a se infecta cu Covid-19, de a avea simptome sau chiar de a muri din pricina bolii.

Paul Offit, director al Centrului pentru Educația Vaccinării la spitalul de copii din Phialdelphia, menționează că fiecare organism reacționează diferit la contactul cu boala, așa cum reacția fiecărei persoane va fi diferită odată cu administrarea vaccinului.

Paul afirmă că această perioadă de incubație variază: de la 10 la 14 zile pentru rujeolă, la aproximativ 6 zile pentru Covid-19 și până la doar 2 zile sau mai puțin pentru gripă. În concluzie, cu cât este mai redusă perioada de incubație, cu atât mai mult virusul se va răspândi în organism până când sistemul imunitar va porni.

Chiar dacă cercetătorii spun că cei care s-au vaccinat se vor putea reinfecta, dar vor avea o formă mai ușoară, această teorie este, în prezent, la nivel de studiu.

Un articol intitulat „Cât de sigure sunt vaccinurile anti-Covid-19?” publicat în luna februarie a acestui an, prezintă numeroase argumente ce ridică semne de întrebare serioase cu privire la campania de vaccinare împotriva Covid-19, consolidându-și poziția prin surse, statistici și declarațiile specialiștilor.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Experţi din categoria celor care au decis lockdown-uri aberante ? Emit şi ei ce le trece prin cap. Dacă se potriveşte – bine. Dacă nu – au mai experimentat ceva pe noi.

  2. “fiecare organism reacționează diferit la contactul cu boala, așa cum reacția fiecărei persoane va fi diferită odată cu administrarea vaccinului” DAR “97% eficiente împotriva bolii cu simptome, 86% împotriva cazurilor asimptomatice și 94% contra spitalizării”
    Mie mi se pare ca se bat cap in cap cele două afirmatii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate