ACTUALITATEStatistică | Câte persoanele s-au infectat cu Covid-19 după vaccinare

Statistică | Câte persoanele s-au infectat cu Covid-19 după vaccinare

Conform statisticilor oficiale, 9.9% din totalul persoanelor testate în intervalul 27 decembrie 2020 – 25 aprilie 2021, au fost persoane vaccinate. Dintre acestea, doar 46.6% au avut un test pozitiv de infecție cu virusul SARS-CoV-2.

Constatăm că aproape jumătate din persoanele testate după vaccinare au fost infectate cu Covid-19, iar cea mai mare parte dintre acestea au contactat virusul după prima doză în intervalul de 8-14 zile după administrarea serului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește statistica referitoare la a doua doză de vaccin, 47,3% din cei infectați după acesta, au fost confirmați pozitiv după 28 de zile, iar 52,7% în intervalul 1-28 zile după administrarea rapelului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate