ACTUALITATESe lansează „Barometrul de Securitate al României”

Se lansează „Barometrul de Securitate al României”

Miercuri, 28 aprilie, de la ora 10:00, are loc lansarea „Barometrului de securitate a României”. „În contextul celei mai mari desfășurări militare a armatei ruse la granița cu Ucraina de până acum, cât de liniștiți stau românii? Aflată în vecinătatea zonei fierbinți a Mării Negre, România se bazează pe UE sau pe NATO în restabilirea echilibrului de forțe?La aceste întrebări și nu numai răspunde Barometrul de Securitate a României”, se precizează pe siteul Larics despre eveniment.

Seria alocuțiunilor va fi deschisă de președintele Academiei Române, prof. Ioan-Aurel Pop. De asemenea, vor mai vorbi: Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Consilierul Prezidențial Constantin „Dudu” Ionescu, Academicianul Daniel Dăianu, Profesorul Dan Dungaciu și alții.

Moderatorul evenimentului este academicianul Victor Voicu. Lansarea se va desfășura pe Calea Victoriei 125, curtea Academiei Române.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate