ACTUALITATEVIDEO | AUR a publicat înregistrări cu lideri PNL care au încercat...

VIDEO | AUR a publicat înregistrări cu lideri PNL care au încercat să cumpere un deputat: Promovăm oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni

AUR a publicat înregistrări care arată că PNL ar fi încercat să mituiască parlamentarii formațiunii ca să nu voteze mâine, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu: „Promovăm oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni”.

George Simion, co-președinte AUR, a publicat în această seară pe contul său de Youtube mai multe înregistrări care arată că PNL „ar fi încercat să mituiască parlamentarii” formațiunii, oferindu-le diverse funcții.

Conform înregistrărilor, Cosmin Șandru, parlamentar PNL, și Nicolae Bitea, directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), încearcă să îl convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlamentul ce vizează moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu ți-o spun direct: promovăm câțiva oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni, îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate”, i-ar fi propus Cosmin Șandru lui Ciprian Titi Stoica.

Contactat de jurnaliștii Antena 3, Cosmin Șandru a precizat că informația nu este veridică.

„Cu siguranță nu l-am sunat eu pe acel domn deputat nici nu cred am numărul dânsului. M-am întâlnit cu dânsul șşi nu eram numai eu. Undeva săptămâna trecută. Am avut doar o discuție să vedem poziția lor, dar nimic în a-l încerca să îl conving”, a spus Cosmin Șandru.

Claudiu Târziu, despre scandalul înregistrărilor cu liderii PNL: „AUR nu este de vânzare. Am respins orice fel de înțelegere pe sub masă în detrimentul românilor”

Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR, a subliniat că partidul său a refuzat din start orice fel de înțelegere pe sub masă în detrimentul electoratului și în detrimentul românilor, în general.

„Așa cum se practică de 30 și ceva de ani la noi în țară se oferă bani publici sub formă de sinecuri sau sub formă de posturi bine plătite pentru diferite avantaje politice.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„AUR nu accepta așa ceva. AUR nu este de vânzare”

„AUR nu accepta așa ceva. AUR nu este de vânzare. Parlamentarii noștri nu au primit nici măcar să negocieze, puteau să afle mai multe amănunte, dacă ar fi negociat, dar este sub demnitatea noastră să negociem așa ceva.

Am respins din start orice fel de înțelegere pe sub masă în detrimentul electoratului nostru și în detrimentul românilor, în general, nu doar a celor care ne-au votat pe noi.

Românii se așteaptă să fie conduși de oameni cinstiți. Din păcate, cei mai mulți dintre politicienii noștri nu fac proba acestei onestității cu care sunt totuși creditați atunci când sunt votați”, a spus Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR la News Hour with CNN de la Antena 3.

AUR, plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că au încercat să îi cumpere cu funcții. George Simion: „Avem înregistrări”

George Simion, copreședintele AUR, a declarat, luni, la Parlament, că mai mulți parlamentari din AUR ar fi fost contactați de lideri PNL pentru a negocia votul la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, și că are înregistrări audio și video cu aceste convorbiri, pe care le va face publice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască și am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunțăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcții în deconcentrate pentru apropiați.

Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenți la votarea moțiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenți cu toții la votarea moțiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm și nu doar atât, nu facem afirmații”

Parlamentari ai PNL ne invitau să vorbim personal cu Florin Cîţu. O să facem cunoscut pozițiile, o să facem cunoscut totul, pentru că nu e posibil, corupție la înalt nivel. Să vedem ce fac procurorii. Avem înregistrări audio-video”, a precizat George Simion, potrivit Antena 3.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...