ACTUALITATEUn produs românesc, 100% natural, pentru persoanele care suferă de alergiile de...

Un produs românesc, 100% natural, pentru persoanele care suferă de alergiile de sezon. Dr.Cristina Aoșan explică beneficiile Etamynis | VIDEO

Dr. Cristina Aoșan este absolventă (1994) a Facultății de Medicină Generală din Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, specializată în Medicină Generală, atestată în Apifitoterapie, absolventă a numeroase cursuri internaționale de  Apiterapie, Micro-Apipunctură (în Japonia, 2005), Acupunctură, Ecografie Abdominală, Electrocardiografie, Presopunctură, Api-fito-aromaterapie.

Cristina Aoșan este membru în comisia de medicină alternativă a Ministerului Sănătății și lector la seminarii de apiterapie organizate în Franța, Chile, Japonia, Finlanda și România.

Suplimentul alimentar Etamynis, eficient contra alergiilor la praf, polen și venin, poate fi comandat de aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

 1. Mihai, linia e foarte fina . Sigur ca poti sa vorbesti despre albine si despre Hristos, dar filozofia din spate sa fie contrara dogmei crestine. Extrase din Lumea credintei:
  https://lumeacredintei.com/reviste/leacuri-retete-manastiresti/leacuri-retete-manastiresti-nr-2-ianuarie-martie-2015/dr-cristina-aosan-remediile-nu-sunt-ale-mele-ci-ale-pamantului-si-ale-lui-dumnezeu/
  “Fitoterapia nu are vârstă. E de când lumea. Forme sistematizate se găsesc în Extremul Orient, India şi China. Cu vârste de mii de ani. Apreciez cel mai bine sistemul medical tradiţional indian, Ayurveda, care mi se pare capabil să asigure o înţelegere a bolnavului şi a problemelor sale profunde, iar terapia integratoare. ”
  sau
  “Iar în ceea ce priveşte a doua problemă, medicinile alternative încearcă o abordare holistică, integratoare, în care o componentă foarte importantă o are psihicul şi, de ce nu, sufletul omului.”
  Ori abordarea holistica, pt cunoscatori, este clar pe langa Ortodoxie. Ca sa nu mai vorbim de toata filozofia orientala cu energiile ei.
  In descrierea medicamentului de pe site-ul de unde se poate comanda, la particularitati gasim: “Produs dinamizat cu energiile plantelor si albinelor ”
  Sigur ca toate astea par un mizilic pe langa medicamentele Big Pharma, dar nici nu putem sa spunem ca aici este vorba doar despre albine si propolis.
  Iertare!

 2. Din mesajul video de promovare al medicamentului transmis de doamna doctor: “actioneaza subtil, corectand informatia perturbata de la nivelul sistemului imunitar, care devine indiferent la intalnirea cu acesti alergeni”. Nu poate fi autentic un crestin ortodox care practica si promoveaza medicina ayurvedica(vad ca ati sters din descriere specializarile doamnei doctor). M-ati dezamagit, dle Somanescu, iar pe altii ii duceti in ratacire cu astfel de articole “naturiste”. Probabil ca nu imi veti publica comentariul…

  • Încă unul care are, doar el, definiția a ce înseamnă „un autentic creștin ortodox”…Alea de care ziceți nu erau specializări, ci participări și absolviri de seminarii…Dar, ca un „autentic creștin ortodox” judeci fără să fi citit sau înțeles despre ce comentezi. Ce rătăcire poate fi folosind un suplimentar alimentar făcut din produse numai și numai apicole? Adică 100% natural? Înțeleg că „autenticii creștin ortodocși” folosesc numai produse de la farmacie, produse de companii creștin ortodoxe precum Bayer, Pfizer, GlaxoSmithKline sau Roche. Medicamentele alea sunt făcute numai din componente creștin ortodoxe.

 3. Nu mai promovati toti inselatii new age si produsele lor facatoare de “minuni”. Informati-va cu ce se ocupa “medicina” ayurvedica, florala Bach, presopunctura si toate celelalte dracovenii.

  • Sunteți pe lângă subiect: dr. Cristina Aoșan este creștin ortodoxă și folosește numai produse naturale. Produsul acesta contin numai produse apicole: emixtura de tinctura de albine integrale (diluata cu apa plata naturala Perenna, 60 %), si tinctura de polen apicol (diluata cu apa plata naturala Perenna, 40 %); produsele apicole naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...