ACTUALITATEUSRPLUS vrea să elimine adresa din buletin: Legătura dintre identitate și adresa...

USRPLUS vrea să elimine adresa din buletin: Legătura dintre identitate și adresa de domiciliu ar fi „artificială”. Motivul? Voturi

Vicepremierul Dan Barna a declart că USRPLUS va propune în coaliția de guvernare eliminarea adresei de domiciliu de pe cartea de identitate.

El a spus că legătura dintre adresa de domiciliu și identitatea omului este „artificială”.

„Un alt element important pe care-l vom discuta la coaliţie şi-l vom propune colegilor noştri este de a nu mai avea, cum este exemplul mai multor state europene, domiciliul pe cartea pe identitate, de a desface această legătură cumva artificială în care identitatea omului este condiţionată de existenţa domiciulului pe respectiva carte de identitate”, a declarat Dan Barna la finalul ședinței de marți.

Motivul pentru care USR PLUS dorește să facă această modificare este pentru că „asta ar permite și o participare la vot mult mai flexibilă și mult mai firească”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Voturile sunt, de fapt, așa cum admite cu jumătate de gură Dan Barna, adevărata miză a propunerii USRPLUS.

Mulți dintre votanții acestei formațiuni nu au un domiciliu stabil și nu pot vota în localitățile în care locuiesc.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

De altfel, deja a început să circule în zonele progresiste „temerea” că alegerile din 2024, vor penaliza partidele care nu au votanți cu domiciliul stabil. Doar la alegerile prezidențiale se poate vota pe liste suplimentare, indiferent de domiciliu.

Este de-asemenea, interesant cum adresa de domiciliu este o legătură artificială cu identitatea omului, dar în opinia USRPLUS, teoria care susține că genul este diferit de sexul biologic este perfect naturală în vederile formațiunii conduse de Dan Barna și Dacian Cioloș.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Ca și democrații americani, Usereii știu că singura lor șansă e votul online care poate fi manipulat de hackeri. Așa că pregătesc terenul simplificării elementelor de siguranță ale procesului electoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate