luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATENebunie! Vaci modificate genetic, care emit mai puține gaze și rezistă mai...

Nebunie! Vaci modificate genetic, care emit mai puține gaze și rezistă mai mult la căldură, autorizate în Canada și în SUA

Un nou curent bântuie lumea, de această dată lumea zootehniei, ținta fiind vacile, biete animale acuzate că reprezintă una dintre cele mai mari surse de emitere a gazelor cu efect de seră din întreaga lume.

Pentru a scăpa de această problemă, „oamenii de știință” din industria creșterii bovinelor tocmai au anunțat că s-a descoperit soluția, anume modificarea genetică a vacilor, astfel încât ele să producă mai puține gaze și astfel să se reducă poluarea.

Startul a fost dat de un fermier din Canada, care a început deja să folosească material seminal cu trăsătură genetică cu conținut scăzut de metan pentru inseminarea artificială a peste 100 de vaci, anunță agențiile de presă internaționale, citate de AgroTV.

Occidentul – Paradisul ipocriților care chinuie animale

Potrivit sursei, compania care a dezvoltat această genetică susține că adoptarea acesteia la nivel național ar putea reduce emisiile de metan din sectorul bovinelor din Canada cu 1,5% anual și cu până la 20%-30% până în 2050.

Materialul seminal a început deja să fie disponibil în 80 de țări, iar vânzările de până acum includ ferme din Marea Britanie, SUA și Slovacia.

De altfel, Administrația pentru Medicamente şi Alimente din SUA (FDA) a autorizat, din 2022, creșterea vitelor modificate genetic, astfel încât animalele să fie mai rezistente la căldură.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. Proposed mechanism of intrauterine vaccine: The intrauterine vaccine is delivered to the uterus during standard or post-cervical artificial insemination to generate an antibody-mediated and cellular immune response in gilts/sows. Colostral antibodies are produced, and they get delivered to suckling newborn piglets.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5748614/

  1.PORCUSHORU NU MAI SCAPA NICI IN P~ZDA MA-SII…

  2.evident ca vor utiliza “vaccin” de tip (anti) covid
  cu mARN, MODIFICARE GENETICA!

  tehnic se numeste TRANSFECTIE,
  Transfecția este procesul de introducere deliberată a ADN sau ARN în celule.

  propunem ca cei care s-au injectat sa fie denumiti TRANSFECTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate