ȘTIRISe înmulțesc cazurile: Un component al naționalei Scoției, John Fleck (Sheffield United),...

Se înmulțesc cazurile: Un component al naționalei Scoției, John Fleck (Sheffield United), dus la spital după ce s-a prăbușit pe teren, din senin

Fotbalistul scoțian John Fleck, membru al naționalei țării sale, s-a prăbușit pe teren în minutul 72 al partidei pe care echipa sa, Sheffield United, a disputat-o pe terenul celor de la Reading, contând pentru liga a doua engleză.

Fleck a căzut din picioare și imediat, colegii săi au cerut intervenția echipajelor de urgență. Fotbalistul scoțian a primit asistență medicală de urgență timp de 10 minute, după care a fost dus la spital.

Scoțianul a fost dus la spital în stare de conștiență, dar purtând mască de oxigen, după cum relevă Sky Sport News, citată de Daily Mail.

Managerul celor de la Sheffield, Slavișa Jokanovici, a declarat după meci că mijlocașul „este pe mâini bune și sperăm că va fi bine”.

Fleck a fost testat pozitiv pentru covid-19 în iulie 2021. La începutul lunii octombrie, antrenorul naționalei spunea că peste 75% din componenții echipei Scoției sunt vaccinați. Peste 85% din populația adultă a Scoției era vaccinată la 1 octombrie.

Fleck este ultimul dintr-o serie de fotbaliști din ligile de top ale Europei care se prăbușesc, aparent inexplicabil, pe teren. Primul a fost internaționalul danez Christian Eriksen (Inter Milano), care a căzut în timpul unui meci de la Campionatul European. De-atunci, danezul nu mai joacă fotbal.

Apoi, a fost internaționalul argentinian de la FC Barcelona, Sergio Aguero. După ce s-a prăbușit pe teren, Aguero este gata să se retragă din fotbal la doar 33 de ani. Aguero a participat la promovarea vaccinării organizată de autoritățile regionale catalane.

Un alt jucător de națională, islandezul Emil Palsson, a căzut și el din picioare în timpul unui meci disputat în Norvegia. Islanda are o rată de vaccinare de peste 84%.

Nu în ultimul rând, românul Alexandru Răuță (Dinamo București), s-a prăbușit pe teren în timpul partidei cu Rapid București, de pe 23 octombrie.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...