ȘTIRISergio Aguero, fotbalistul care s-a prăbușit pe teren din senin pe 31...

Sergio Aguero, fotbalistul care s-a prăbușit pe teren din senin pe 31 octombrie, se va retrage din activitate

Atacantul argentinian Sergio Aguero (33 de ani) se va retrage din activitatea fotbalistică,  anunță Gazzetta dello Sport.

Informația a fost aruncată pe piață de către jurnalistul catalan Gerard Romero, bun prieten al fotbalistului de la FC Barcelona.

Acesta a luat decizia de a renunța la fotbal după ce s-a prăbușit pe teren, pe 31 octombrie, în timpul partidei dintre FC Barcelona și Alaves, acuzând probleme respiratorii. Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

Conform sursei citate, doctorii i-ar fi recomandat să stea departe de teren peste nouă luni. Problemele lui Aguero cu sănătatea sunt surprinzătoare, având în vedere că acesta joacă fotbal profesionist de la 15 ani și nu a mai acuzat probleme respiratorii sau cardiace în carieră.

Există voci care suspectează că problemele sale cardiace de dată recentă sunt în legătură directă cu vaccinarea. Deși Aguero nu a confirmat oficial că s-a vaccinat, el a participat la o campanie de promovare a vaccinării, organizată de autoritățile locale și regionale din Catalunia.

Aguero este doar unul dintre sportivii care au cunoscut, recent, căderi sau probleme inexplicabile pe teren.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...