ȘTIRISergio Aguero, fotbalistul care s-a prăbușit pe teren din senin pe 31...

Sergio Aguero, fotbalistul care s-a prăbușit pe teren din senin pe 31 octombrie, se va retrage din activitate

Atacantul argentinian Sergio Aguero (33 de ani) se va retrage din activitatea fotbalistică,  anunță Gazzetta dello Sport.

Informația a fost aruncată pe piață de către jurnalistul catalan Gerard Romero, bun prieten al fotbalistului de la FC Barcelona.

Acesta a luat decizia de a renunța la fotbal după ce s-a prăbușit pe teren, pe 31 octombrie, în timpul partidei dintre FC Barcelona și Alaves, acuzând probleme respiratorii. Aguero a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă.

Conform sursei citate, doctorii i-ar fi recomandat să stea departe de teren peste nouă luni. Problemele lui Aguero cu sănătatea sunt surprinzătoare, având în vedere că acesta joacă fotbal profesionist de la 15 ani și nu a mai acuzat probleme respiratorii sau cardiace în carieră.

Există voci care suspectează că problemele sale cardiace de dată recentă sunt în legătură directă cu vaccinarea. Deși Aguero nu a confirmat oficial că s-a vaccinat, el a participat la o campanie de promovare a vaccinării, organizată de autoritățile locale și regionale din Catalunia.

Aguero este doar unul dintre sportivii care au cunoscut, recent, căderi sau probleme inexplicabile pe teren.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate