duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATESavatie Baștovoi: Cuvîntul libertate a dispărut din sloganele electorale. Lupta de clasă...

Savatie Baștovoi: Cuvîntul libertate a dispărut din sloganele electorale. Lupta de clasă pe care se întemeiază marxismul se desfășoară astăzi la nivel mondial

Ieromonahul Savatie Baștovoi, preot și scriitor din Basarabia la Mănăstirea „Noul Neamț”, a publicat un articol pe Facebook în care descrie starea decadentă a politicii din lume, care se reorientează înspre o nouă formă de marxism.

„Cuvîntul libertate a dispărut din sloganele electorale. In schimb a apărut cuvîntul
„Luptă”. Politicienii „se luptă” – e interesant să aflăm cu cine. Alte cuvinte cheie care au înlocuit libertatea sînt: reformă, corupție, standard, aliniere.

Marea luptă pentru aliniere – asta înseamnă reformele. “Tinerii frumoși și liberi” au luptat pentru aliniere fără să înțeleagă că alinierea este tocmai opusul libertății. Libertatea va dispărea chiar și din sintagma „libertatea presei”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Lupta pentru libertatea presei s-a transformat în lupta pentru o presă „corectă”. Pentru că acest cuvînt „libertate” capătă valoare negativă și se identifică tot mai mult cu noțiunea nou-inventată de „fake news”.

Lupta de clasă pe care se întemeiază marxismul se desfășoară astăzi la nivel mondial. Proletarii din toate țările s-au unit, atîta doar că sute de milioane de idioți încă nu realizează că sînt proletari, încă sînt ferm convinși că tot ce fac și zic o fac din libertate. Lupta lor ideologică s-a transformat în ură și a mai rămas un pas pînă cînd se va transforma în sînge.

De acum e plin internetul de mesaje în care se dorește moartea, boala și excluderea tuturor celor care nu se supun idealurilor luptei pentru aliniere, mesaje care trec nepedepsite.

Lenin considera uciderea clasei nesupuse drept singura soluție pentru întemeierea noii societăți și a denumit acest măcel „terorism roșu” (krasnyi teror) – ceea ce a și făcut: a ucis zeci de milioane de „dușmani ai Revoluției”. Tot ce se întîmplă azi în lume ne împinge spre ziua în care terorismul roșu se va declanșa.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În fiecare casă trăiește cîte un Pavlic Morozov gata să-și pîrască tatăl autorităților.

„Și va da frate pe frate la moarte și tată pe copil și copiii se vor răzvrăti împotriva părinților și îi vor ucide. Și veți fi urîți de toți pentru numele Meu; iar cel ce va răbda pînă la urmă, acela se va mîntui” (Evanghelia de la Marcu 13, 12-13).”, scrie părintele Savatie.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Lupta de clasă este aceasi sa mutat doar din economic in social metodele sint copy-paste.
    Proletari au devenit minoritati scopul politic este acelasi puterea ca intodeauna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate