marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATESănătos? Nu contează! Franța anulează certificatul verde pentru persoanele de 65 de...

Sănătos? Nu contează! Franța anulează certificatul verde pentru persoanele de 65 de ani care nu fac a treia doză

Franţa va extinde campania de vaccinare cu doza booster împotriva COVID-19 la persoanele de 50 de ani şi peste, începând din luna decembrie, a anunţat marţi preşedintele Emmanuel Macron.

Pentru persoanele de 65 de ani şi peste, care au fost convocate deja pentru doza de supra-rapel (booster), aceasta va deveni obligatorie pentru păstrarea certificatului verde începând de la mijlocul lui decembrie, a declarat Macron într-un discurs televizat.

Macron le-a transmis celor care nu s-au vaccinat încă: „Vaccinaţi-vă! Vaccinaţi-vă ca să vă protejaţi! Vaccinaţi-vă ca să trăţi normal!”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Același mesaj le-a fost transmis și înainte și totuși, iată că e nevoie de încă o doză.

Preşedintele Macron a mai spus că Europa trece printr-un al cincilea val de infectări şi că în Franţa există o creştere alarmantă a ratei de incidenţă şi a numărului de pacienţi spitalizaţi cu COVID-19.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Franţa a raportat marţi 12.476 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cel mai ridicat nivel consemnat după 8 septembrie.

Pe 21 octombrie, Adunarea Naţională, camera inferioară a Parlamentului francez, a aprobat proiectul de lege prin care certificatul COVID va fi folosit cel puţin până pe data de 31 iulie 2022. Certificatul Covid atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală sau testul negativ la Covid. Acesta este obligatoriu pentru intrarea în baruri, restaurante sau la evenimente culturale sau sportive.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate