ACTUALITATESănătos? Nu contează! Franța anulează certificatul verde pentru persoanele de 65 de...

Sănătos? Nu contează! Franța anulează certificatul verde pentru persoanele de 65 de ani care nu fac a treia doză

Franţa va extinde campania de vaccinare cu doza booster împotriva COVID-19 la persoanele de 50 de ani şi peste, începând din luna decembrie, a anunţat marţi preşedintele Emmanuel Macron.

Pentru persoanele de 65 de ani şi peste, care au fost convocate deja pentru doza de supra-rapel (booster), aceasta va deveni obligatorie pentru păstrarea certificatului verde începând de la mijlocul lui decembrie, a declarat Macron într-un discurs televizat.

Macron le-a transmis celor care nu s-au vaccinat încă: „Vaccinaţi-vă! Vaccinaţi-vă ca să vă protejaţi! Vaccinaţi-vă ca să trăţi normal!”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Același mesaj le-a fost transmis și înainte și totuși, iată că e nevoie de încă o doză.

Preşedintele Macron a mai spus că Europa trece printr-un al cincilea val de infectări şi că în Franţa există o creştere alarmantă a ratei de incidenţă şi a numărului de pacienţi spitalizaţi cu COVID-19.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Franţa a raportat marţi 12.476 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cel mai ridicat nivel consemnat după 8 septembrie.

Pe 21 octombrie, Adunarea Naţională, camera inferioară a Parlamentului francez, a aprobat proiectul de lege prin care certificatul COVID va fi folosit cel puţin până pe data de 31 iulie 2022. Certificatul Covid atestă vaccinarea cu schemă completă, trecerea prin boală sau testul negativ la Covid. Acesta este obligatoriu pentru intrarea în baruri, restaurante sau la evenimente culturale sau sportive.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...