luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATES-a aflat cauza morții subite a jurnalistului Grant Wahl. Soția acestuia recunoaște...

S-a aflat cauza morții subite a jurnalistului Grant Wahl. Soția acestuia recunoaște că bărbatul se vaccinase și că a decedat din cauza unor probleme la inimă, dar spune că nu există o legătură între cele două

Soția lui Grant Wahl, jurnalistul american care s-a prăbușit în timp ce transmitea de la Campionatul Mondial din Qatar, a dezvăluit care este cauza decesului partenerului său de viață: un anevrism de aortă.

Trupul lui Wahl a fost repatriat în SUA, unde a fost efectuată o autopsie.

Celine Gounder, văduva lui Grant Wahl, a declarat pentru CBS că nu a existat nimic suspect cu privire la decesul partenerului său de viață:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Moartea lui nu a fost legată de Covid-19. Nu a avut nicio legătură cu faptul că a fost vaccinat. Grant a murit din cauza unui anevrism de aortă”, a declarat Celine Gounder, conform Ziare.com.

Morțile subite s-au intensificat în ultimul an și jumătate și deși este clar că în multe cazuri persoanele respective erau vaccinate, autoritățile refuză să discute măcar despre o legătură între serurile mARN și decese.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Sa inteleg ca daca inghit cianura de potasiu nu mor otravit, mor de accident de masina? Vaduva lui Grant Wahlminte minte sau a fost “atentionata”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate