ACTUALITATERomânii, să iasă „cu picioarele înainte din câmpul muncii“. Cristian Ghinea (USR-PLUS):...

Românii, să iasă „cu picioarele înainte din câmpul muncii“. Cristian Ghinea (USR-PLUS): Asta e prezumția pe care mergem!

Cristian Ghinea, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a făcut o declarație halucinantă la HotNews.

Moderatoarea emisiunii l-a întrebat pe acesta: „La o speranță de viață de 70 de ani, credeți că cineva vrea să iasă din câmpul muncii cu picioarele înainte? Mă scuzați…“

Cristian Ghinea:  „Păi, asta este prezumția pe care mergem și sunt foarte mulți oameni care vor opta așa, dar să știți că speranța de viață reală la momentul ieșirii la pensie nu este 70 de ani, asta e speranța de viață la naștere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu e o decizie pe care să o dezbatem politic. Decizia coaliției e să fie opțională această opțiune“, a precizat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Joi, premierul Florin Cîțu a declarat că în acest moment, nu se discută nici despre creșterea vârstei de pensionare, nici despre corelarea vârstei de pensionare cu creșterea speranței de viață.

„În acest moment, există în coaliție un grup de lucru care se ocupă de reforma pensiilor şi la Ministerul Muncii. Vom avea o reformă a sistemului de pensii care are un obiectiv foarte clar, nu doar de a recalcula pensiile în România, obiectivul este de a reașeza sistemul de pensii să fie sustenabil și peste 10, și peste 15 ani. Așa cum este astăzi, dacă nu facem nimic, în 15 ani colapsează”, a susținut prim-ministrul.

El nu a negat faptul că s-ar putea corela creșterea speranței de viață cu vârsta de pensionare.

„Asta vom vedea atunci când vom face legea pensiilor. Nu discută nimeni de așa ceva acum”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu a fost luată nicio decizie. Sunt discuții. Rolul acestor grupuri de lucru este exact acela de a avea discuții. Sunt foarte multe discuții într-un grup de lucru”, a adăugat premierul. – citește AICI continuarea.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. imbecil . va bateti joc de poporul asta cu tot felul de drogatzi habarnishti. USR e ca un club de injectzie, a strans acolo drojdia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate