miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEDeputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după...

Deputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după votul pe Raportul Matic: Au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre?

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur Raportul Matic, votat joi seară în Parlamentul European, de partenerii de coaliție de la USRPLUS.

Daniel Gheorghe a numit raportul Matic drept „o  nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității”.

„Parlamentul European a votat o nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității: raportul Matic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Bătălia din zilele noastre este una a valorilor iar societatea care nu va avea puterea de a stăvili aceste porniri distructive și amorale ale unei ideologii care neagă milenii de cultură și civilizație și sfidează însăși realitățile științifice împingând condiția umană intr-un carusel nebun al destructurării și batjocurei oricărei urme de spiritualitate și normalitate, societatea respectivă se va prăbuși în neant. Pe scurt, acest raport votat masiv in Parlamentul European, inclusiv de eurodeputatii de la USR-PLUS, vorbește despre chestiuni precum îndepărtarea revoluționară a femeii de orice idee de maternitate, dreptul bărbaților nici mai mult si nici mai puțin decât de a naște(!!!) si glorifica în chip ideologic avortul!”, a reacționat deputatul PNL.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media

El i-a întrebat pe colegii de coaliție dacă au de gând să implementeze în România cele afirmate în raport.

„Doresc să felicit eurodeputatii PNL, dar și pe cei de alte orientări politice trimiși de Români in Parlamentul European și care astăzi au votat împotriva acestui act extremist și care ia în răspăr ordinea divină a lumii!
Țin să precizez faptul că mi se pare fundamental ca Partidul Național Liberal să își asume cu mult mai multă fermitate valorile creștin conservatoare și să se ferească de orice tentație spre globalism neo-marxist, așa numitul “progresism”, care nu este nici pe departe progres, ci este regres spre o barbarie demna de recăderea omului spre cavernal și o ruptură brutală cu ordinea creștină a lumii!
Timpul jumătăților de măsură a trecut iar asumarea deschisă a apărării, în societatea noastră, a libertății și firescului din calea ideologiei neo-marxiste consider ca se impune a deveni si o prioritate programatica asumata explicit de PNL, un partid care este dator să nu uite niciodată de Dumnezeu si de valorile fundamentale pe baza cărora însăși România a luat naștere!
Oare, mă întreb, colegii de la USR-PLUS, au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre din infamul raport votat in mare veselie de toată stânga din Parlamentul European? Așa arată “centru dreapta modern”?” , a încheiat demnitarul român.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Nu sint acele năzdravanii sinistre nu mai pot iesi daca spun nu, se duca dracu tot se au spus pina acum deci cauta un ceva care sa le permita sa continu fara sa incalce ce au zis anterior un fel de struta -camila.

  2. Îl felicit pe deputatul Daniel Gheorghe pentru atitudinea sa explicită. Îl rog însă a-și corecta mesajul cacofonic („realitatea atât biologică cât și morală”) și inovativ („recăderea omului spre cavernal”), întrucît și LIMBA ROMÂNĂ este o valoare națională pe care partidul d-sale trebuie s-o promoveze.

  3. PNL are ocazia istorică de a se opune cu vehemență în fața acestor aberații sinistre,au mijloacele necesare,rămâne doar să rămână aproape de cei care i-au ales.daca vor proceda altfel și electoratul ii va lăsa fără voturi.succesuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE