ACTUALITATEDeputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după...

Deputatul Daniel Gheorghe își demantelează colegii de coaliție de la USRPLUS după votul pe Raportul Matic: Au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre?

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a criticat dur Raportul Matic, votat joi seară în Parlamentul European, de partenerii de coaliție de la USRPLUS.

Daniel Gheorghe a numit raportul Matic drept „o  nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității”.

„Parlamentul European a votat o nouă monstruozitate specifica extremismului neo-marxist și politicilor relativiste, anticreștine și nihiliste care sfidează realitatea atât biologică cât și morală a umanității: raportul Matic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Bătălia din zilele noastre este una a valorilor iar societatea care nu va avea puterea de a stăvili aceste porniri distructive și amorale ale unei ideologii care neagă milenii de cultură și civilizație și sfidează însăși realitățile științifice împingând condiția umană intr-un carusel nebun al destructurării și batjocurei oricărei urme de spiritualitate și normalitate, societatea respectivă se va prăbuși în neant. Pe scurt, acest raport votat masiv in Parlamentul European, inclusiv de eurodeputatii de la USR-PLUS, vorbește despre chestiuni precum îndepărtarea revoluționară a femeii de orice idee de maternitate, dreptul bărbaților nici mai mult si nici mai puțin decât de a naște(!!!) si glorifica în chip ideologic avortul!”, a reacționat deputatul PNL.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media

El i-a întrebat pe colegii de coaliție dacă au de gând să implementeze în România cele afirmate în raport.

„Doresc să felicit eurodeputatii PNL, dar și pe cei de alte orientări politice trimiși de Români in Parlamentul European și care astăzi au votat împotriva acestui act extremist și care ia în răspăr ordinea divină a lumii!
Țin să precizez faptul că mi se pare fundamental ca Partidul Național Liberal să își asume cu mult mai multă fermitate valorile creștin conservatoare și să se ferească de orice tentație spre globalism neo-marxist, așa numitul „progresism”, care nu este nici pe departe progres, ci este regres spre o barbarie demna de recăderea omului spre cavernal și o ruptură brutală cu ordinea creștină a lumii!
Timpul jumătăților de măsură a trecut iar asumarea deschisă a apărării, în societatea noastră, a libertății și firescului din calea ideologiei neo-marxiste consider ca se impune a deveni si o prioritate programatica asumata explicit de PNL, un partid care este dator să nu uite niciodată de Dumnezeu si de valorile fundamentale pe baza cărora însăși România a luat naștere!
Oare, mă întreb, colegii de la USR-PLUS, au de gând să pună în aplicare în România acele năzdravanii sinistre din infamul raport votat in mare veselie de toată stânga din Parlamentul European? Așa arată „centru dreapta modern”?” , a încheiat demnitarul român.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Îl felicit pe deputatul Daniel Gheorghe pentru atitudinea sa explicită. Îl rog însă a-și corecta mesajul cacofonic („realitatea atât biologică cât și morală”) și inovativ („recăderea omului spre cavernal”), întrucît și LIMBA ROMÂNĂ este o valoare națională pe care partidul d-sale trebuie s-o promoveze.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...