ACTUALITATEDupă Ludovic Orban, Marcel Ciolacu cere și el încetarea stării de alertă....

După Ludovic Orban, Marcel Ciolacu cere și el încetarea stării de alertă. AUR solicită încă de vara trecută renunțarea la starea de alertă

Starea de alertă ar urma să expire pe data de 8 martie, iar social democrații nu mai vor ca aceasta să mai fie prelungită după această dată, conform Antena 3.

De la începutul pandemiei, România a fost două luni în stare de urgență, după care a intrat în stare de alertă care s-a prelungit până în ziua de astăzi.

În acest context, Marcel Ciolacu, președintele PSD, solicită ferm ca starea de alertă sanitară să înceteze. În schimb acesta propune trei măsuri concrete pentru a proteja populația.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

“Starea de alertă sanitară trebuie să înceteze!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Personalul medical care a fost angajat în această perioadă, rezidenții, dar și specialiștii din DSP și toți cei care au fost în prima linie a luptei cu pandemia trebuie să rămână în sistemul sanitar!

Pentru PSD, adevărata stare de alertă va însemna de acum înainte să protejăm populația, pe cei vulnerabili în special, dar și economia în fața creșterilor de prețuri!

1. Pachetul de măsuri pe energie;

2. Scăderea accizei la combustibil;

3. Plafonarea prețurilor la RCA;

Sunt trei măsuri concrete care vor menține puterea de cumpărare și vor determina o inflație cu o singură cifră în acest an”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

În urmă cu două săptămâni, Ludovic Orban, președintele formațiunii Forța Dreptei, a cerut Guvernului să renunțe la starea de alertă și să readucă societatea la normalitate, iar la începutul lunii februarie, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că se apropie momentul în care autoritățile în domeniul sanitar vor spune că nu mai este nevoie de stare de alertă. Acest lucru se va întâmpla probabil în „luna viitoare sau peste două luni”. Și Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a spus că în martie este posibil să se renunțe la starea de alertă.

De asemenea, Alianța pentru Unirea Românilor militează de mai mult timp pentru renunțarea la starea de alertă. Partidul a venit cu această propunere încă din vara anul 2021, atunci când președintele Klaus Iohannis a precizat că „am oprit pandemia“.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate