ACTUALITATERobert Sighiartău (PNL) spune că nu trebuie cedat în fața apostolilor „carantinei...

Robert Sighiartău (PNL) spune că nu trebuie cedat în fața apostolilor „carantinei naționale” și a „fricii induse” în ceea ce privește pandemia

Deputatul PNL, Robert Sighiartău, a făcut un apel la rezistență în fața „fricii induse” de „apostolii carantinei naționale”.

El afirmă că vaccinarea trebuie să rămână un act voluntar.

„România a trecut cu bine prin valurile 2 și 3 ale pandemiei cu o abordare prudentă și rațională, fără excese. Nu trebuie cedat nici acum fricii induse de apostolii ”carantinei naționale”, care absolutizează o problemă – pandemia – în detrimentul tuturor celorlalte – economia, educația copiilor, libertățile cetățenești. Vaccinarea este și trebuie să rămână un act voluntar, care ține de libertatea și responsabilitatea fiecăruia. Avem acum acces facil la vaccin și doze suficiente. Avem acum o imunizare considerabilă în marile orașe care dădeau și cele mai mult cazuri. Suntem într-o situație mai bună decât eram în primăvară. Cu atât mai puțin justificată este acum atitudinea panicardă și cu atât mai revoltătoare sunt apelurile la discriminare între români”, a scris pe Facebook Radu Sighiartău.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Atitudinea lui trebuie laudata. Pune degetul pe rana si asta e un lucru care trezeste respect indiferent din partea cui vine! Felicitari!

  2. Nu prea am incredere in Sighiartău.

    Să ne reamintim că Florin Cațu a acuzat oponenții de terorism și impinge campania agresivă de vaccinare, făcând posibile deja segregări rușinoase. Acești oameni nu mai sunt lbierali, sunt fasciști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT