ACTUALITATEVIDEO | Președintele SUA, Joe Biden, a ațipit în timpul conferinței ONU...

VIDEO | Președintele SUA, Joe Biden, a ațipit în timpul conferinței ONU privind schimbările climatice

Luni, la Conferința ONU privind schimbările climatice COP26 de la Glasgow, Joe Biden a fost surprins de jurnaliști în timp ce părea că ațipește. Președintele american și-a închis ochii, de mai multe ori, pentru zeci de secunde și „s-a trezit” abia când un consilier s-a apropiat pentru a-i spune ceva, informează GBN, citat de Digi24.

Într-un videoclip distribuit pentru prima dată de un reporter pentru The Washington Post, Joe Biden poate fi văzut în timp ce închide ochii când în sală era rostit un discurs și rămâne așa pentru câteva zeci de secunde.

Șeful statului american s-a trezit abia când un consilier s-a apropiat de el pentru a-i spune ceva la ureche, apoi și-a frecat ochii și a urmărit discursul premierului Italiei. Imaginile inedite pot fi urmărite în videoclipul de mai jos.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...