vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATERevoltător: Unul dintre apărătorii polițiștilor care l-au lăsat să circule pe criminalul...

Revoltător: Unul dintre apărătorii polițiștilor care l-au lăsat să circule pe criminalul de la 2 mai acuză Biserica pentru că nu s-au construit spitale de arși, în contextul tragediei de la Crevedia

Pagina de facebook, „Polițiștii au umor”, a lansat o postare în care acuză construcția Catedralei Mântuirii Neamului pentru faptul că România nu are, nici azi, la opt ani după incendiul de la Colectiv, un spital de mari arși.

În postare, Dan Georgescu – polițistul care administrează pagina – acuză politicienii că s-au îngrijit să ridice Catedrala Mântuirii Neamului în loc să facă un spital de arși, în contextul tragediei de la Crevedia. El nu aduce nicio dovadă că politicul ar sprijini Catedrala, în afara faptului că primăria Capitalei a donat Patriarhiei terenul pe care se construiește edificiul.

Postarea a fost distribuită de peste 9.200 de persoane.

Totul devine și mai revoltător în momentul în care s-a aflat că administratorul paginii, polițistul Dan Georgescu, este coleg cu polițiștii care l-au controlat și apoi l-au lăsat liber să circule pe criminalul din 2 mai, înainte să omoare doi tineri nevinovați.

Mai mult, într-un comentariu, acesta recunoaște că i-a apărat „pe colegii” care l-au lăsat să circule pe Vlad Pascu, deși avea droguri asupra sa.


Daniel Polifrone, unul dintre românii care l-au confruntat pe Dan Georgescu, a reacționat:

„Astăzi, îl apucă “empatia” față de cei arși la incendiul de la Crevedia și începe a împroșca cu noroi în singurul edificiu realizat în ultimii 33 de ani în România – Catedrala Măntuirii Neamului, afirmând că acest proiect este adevăratul motiv pentru care nu s-au construit spitale în țară.
Domnule agent, influencer și lipsit de umor în ultimele zile, despre cazul în care aveați cu adevărat ceva credibil de relatat, crima din 2 Mai, cauzată în mare parte din vina colegilor dvs. cu care ați interacționat zilnic, de ce nu ați relatat nimic? Ce v-a reținut să o faceți? Sunt convins că aveți amănunte pe care nimeni din cei care vă urmăresc nu le cunosc.
Oare de ce ați ieșit brusc cu o postare care să devieze atenția opiniei publice de la acea crimă și ați îndreptat-o către incendiul de la Crevedia, asociind și discreditând în mod intenționat construirea Catedralei făcând-o în același timp responsabilă de lipsa spitalelor din România?
Puteți să ne răspundeți? Calitatea de polițist pe raza crimei vă califică să veniți cu detalii despre acel incident, nu despre incendiul din Crevedia sau construirea unei Catedrale de care dvs. habar nu aveți”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate