sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEDr.Monica Pop: Marea majoritate a personalului din sănătate nu dorește să se...

Dr.Monica Pop: Marea majoritate a personalului din sănătate nu dorește să se vaccineze, pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte secundare

Doctor Monica Pop spune că nu se va vaccina împotriva conoravirusului pentru că nu are încredere în vaccin, deoarece nu a avut timp să fie testat.

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală e de acord cu președintele Iohannis, care a spus că vaccinarea este o problemă de securitate națională, dar pentru „vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte mai târziu”.

„Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere, dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost obligatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin. Marea majoritatea a personalului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE