ACTUALITATERepublica Moldova a rămas din nou fără curent electric

Republica Moldova a rămas din nou fără curent electric

După ce la jumătatea lunii noiembrie, una dintre liniile Isaccea – Vulcănești s-a deconectat în mod automat în urma bombardamentelor rusești și a lăsat Republica Moldova în întuneric,  o săptămână mai târziu, țara se confruntă din nou cu aceeași problemă, informează Infoprut.ro.

Se pare că o mare parte a teritoriului Republicii Moldova a fost afectată din nou de întreruperea curentului, iar oficialii sunt de părere că aceste deconectări ar fi cauzate de bombardamentele din Ucraina.

„Dragi cetățeni, azi avem repetarea situației din 15 noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată țara. Moldelectrica lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Voi reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp”, este anunțul postat de vicepremierul Andrei Spînu pe pagina de Facebook.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate