ACTUALITATERareș Bogdan (PNL): Bătălia la prezidențiale se va da între conservatorism, tradiţionalism...

Rareș Bogdan (PNL): Bătălia la prezidențiale se va da între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat la Prima Tv că la următoarele două alegeri prezidenţiale bătălia nu se va mai da între stânga şi dreapta, ci între conservatorism, tradiţionalism şi neoprogresism.

„PNL are nevoie de modernizare, de o clarificare din punct de vedere ideologic, doctrinar pentru că marea bătălie în 2024 şi în 2029 va fi diferită. Pentru prima dată în 35 de ani în România nu va fi bătălia între stânga şi dreapta, se va bate între conservatorism, tradiționalism şi valori şi neoprogresism. Asta e bătălia la nivel european, asta a fost şi în America”, a explicat prim-vicepreședintele PNL.

Rareş Bogdan a mai afirmat la Insider Politic că el şi preşedintele Klaus Iohannis au câştigat alegerile europarlamentare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„La alegerile europarlamentare, dacă nu era Rareş Bogdan – nu ştiu dacă aţi auzit de el şi cu Klaus Iohannis, PNL lua 20%.. Deci dacă Klaus Iohannis nu avea referendumul şi implicarea sa extrem de activă în spațiul public, în susținerea referendumului şi dacă Rareş Bogdan nu venea de la o măsuţă de la parlamentar, PNL atingea cu greu 20% şi nu vreau să fiu deloc arogant, vreau să fiu realist. PNL nu ar trebui să uite asta niciodată, nici în ceea ce-l privește pe Klaus Iohannis, în partea mea, dacă uită sau nu, nu contează”, a menționat Rareș Bogdan.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...