vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATERaed Arafat revine: O nouă pandemie poate fi un pumn în față,...

Raed Arafat revine: O nouă pandemie poate fi un pumn în față, cu o mortalitate de 20%

La peste 3 ani de la declanșarea pandemiei de coronavirus, Raed Arafat revine cu un anunț menit să stârnească din nou panica în populație. Acesta a atras atenția cu privire la necesitatea ca statele să învețe împreună lecțiile pandemiei de COVID-19 și a apreciat că, în caz contrar, ar putea exista situații mai grave, conform Agerpres.

„Trebuie să implementăm soluții pe care le-am găsit în situațiile de criză din cei doi ani și să ne pregătim pentru scenarii chiar mai rele și să fim mai bine pregătiți.

Dacă pandemia a fost, cum spuneam, o palmă peste obrazul nostru, cu o mortalitate de 2-3%, o nouă pandemie poate fi un pumn în față, cu o mortalitate de 20%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă nu suntem pregătiți împreună pentru asta după lecțiile învățate, vom avea o situație mai grea decât pandemia de care am trecut”, a declarat Arafat în cadrul Critical Infrastructure Protection Forum.

Șeful DSU nu s-a ferit să vorbească și despre ceea ce el a numit „fake news”, deși mare partea din ceea ce se considera „fake news” în pandemie a fost demonstrat în prezent.

„Am fost martori, în cei doi ani de pandemie, de la atacuri hibride la dezinformare, la ‘fake news’. Tot ce se putea întâmpla s-a întâmplat în pandemie. Iar pandemia ne-a arătat că deşi avem mecanismele de cooperare, trebuie să ne consolidăm resursele proprii dincolo de ce am avut”, a completat șeful DSU.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate