vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEPS Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei: Dumnezeu ne vrea luminați și fericiți,...

PS Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei: Dumnezeu ne vrea luminați și fericiți, nu panicați și isterizați

Dumnezeu ne vrea pe toți luminați și fericiți, nicidecum panicați, isterizați, judecători, analiști, nepăsători și neiubitori față de aproapele, a îndemnat PS Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei, în Pastorala de Crăciun, transmite Basilica.ro.

Este vremea să învățăm să ne bucurăm și să căutăm sensul vieții noastre în viața lui Hristos. Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut, a subliniat PS Andrei.

„La acest Praznic luminat, vă îndemn fraților și surorilor să ne întoarcem la Hristos Domnul, prin pocăință și cu credință să ne rugăm Lui, în aceste vremuri grele pentru omenire, când această molimă zguduie sănătatea oamenilor.

Să învățăm ceva în aceste vremuri de grea încercare îngăduite de Dumnezeu. Această perioadă de încercare poate fi un început al unui mod de viață mult mai frumos, mult mai bogat în cele duhovnicești și plin de sens. Iubiții mei, lăsați-L pe Hristos să se nască în sufletele voastre, fiți oameni ai „luminii” Betleemului, oameni ai bucuriei; Dumnezeu ne vrea pe toți luminați și fericiți, nicidecum panicați, isterizați, judecători, analiști, nepăsători și neiubitori față de aproapele.

Este vremea să învățăm să ne bucurăm și să căutăm sensul vieții noastre în viața lui Hristos. Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut!

Cu aceste sfaturi și povețe părintești, de Praznicul Nașterii Domnului, vă urez din toată inima: Harul Domnului nostru Iisus Hristos să vă cerceteze inimile și belșugul bucuriei veștii celei mari, a lui Dumnezeu întrupat care se vine la poporul Său, să nu lipsească din nici o casă în aceste zile sfinte de Sărbători!”, a îndemnat PS Andrei în Pastorala de Crăciun.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE