vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEAdrian Wiener, posibil succesor al lui Vlad Voiculescu la MS, a dat...

Adrian Wiener, posibil succesor al lui Vlad Voiculescu la MS, a dat LIKE unei postări în care se făcea apel la exterminarea celor care contestă „poziția lumii medicale vis-a-vis de vaccinare” în 2019

Adrian Wiener este posibilul înlocuitor al lui Vlad Voiculescu în funcția de Ministru al Sănătății, informează Antena 3. Wiener este deputat USR și a fost candidatul USR PLUS la Primăria Arad, dar a pierdut și s-a „refugiat” în Parlament. Pe durata pandemiei, Wiener s-a întors la Spitalul Județean Arad.

Adrian Wiener este protagonistul unui episod controversat. În 2019, el a apreciat un comentariu de la o postare a sa pe tema vaccinării, scria România Liberă la vremea respectivă.

Nimic deosebit până aici dacă respectivul comentariu nu ar fi conținut și următoarea propoziție: „Ar trebui legiferat un mod de exterminare ai acestor oameni cu adevărat periculoși pentru societate, mai degrabă decât declararea stării de epidemie”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform CV-ului Adrian Wiener are specializări și în Managementul Serviciilor de Sănătate. A făcut parte din coordonatorii principali ai Comisiei Județene de Prevenție Cardiovasculară.

În mandatul de senator între 2016 – 2020, a fost membru permanent în Comisia pentru sănătate publică. Din această postură a propus diferite proiecte de lege în sistemul de sănătate.

În actualul mandat de deputat ocupă funcția de vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din cadrul Camerei Deputaților. Recent deputatul USR Adrian Wiener făcea anumite afirmații pe marginea măsurilor de carantinare luate de autorități, declarând:

”Problema este că suntem din punct de vedere epidemiologic într-un moment critic (…). Suntem după un an de pandemie, după o anumită oboseală pandemică instalată și conștientizarea riscului de către fiecare dintre noi este poate mai mică. O carantină totală la nivelul Capitalei ar fi un dezastru uriaș.”, declara Adrian Wiener.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Unii vor să minimalizeze episodul zicând: ei, e doar un like. Păi e doar un like la Adolf Hitler, nu? Un like micuț la o instigare penală la genocid.

    Desigur că rețelele cenzurează conservatorii pentru argumente logice însă pe psihopații fascismului medical ii lasă să instige la genocid fără nici o emoție.

    Asta arată că Wiener e cel puțin la fel de fanatic ca Voiculescu și va fi un nou Fuhrer al restricțiilor aberante

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE