OPINIIO parte dintre medici, complici la crimă în povestea Covid-19? Tot mai...

O parte dintre medici, complici la crimă în povestea Covid-19? Tot mai multe voci par să confirme

Cazul Rodicăi Topală, în care aceasta a fost intubată pe motiv că situația i s-a înrăutățit, mi-a atras atenția deoarece există mai multe situații trase la indigo în alte spitale din țară.

Rodica Topală avea 60 de ani și a fost internată la Spitalul Grădiște Arad ca urmare a unei răceli pe 6 martie 2021. Deși Rodica Topală a intrat pe picioarele ei în spital și era într-o stare relativ bună – singurele simptome fiind dificultăți de respirație și tusea – comunicând cu familia, femeia a decedat în doar 13 zile.

Un caz similar a avut loc la Spitalul Universitar din Capitală, unde o vârstnică a fost internată din cauza unei mușcături de păianjen. Chiar dacă a intrat în spital pe picioarele ei, fără a avea alte probleme de sănătate, doar cele specifice vârstei, cu o zi înainte să fie externată medicii au comunicat familiei că aceasta a luat Covid-19. În acea seară a fost ultima dată când familia a vorbit cu ea și acesta le-a spus că se simte bine și vrea să „vină acasă“. În dimineața următoare, familia a fost înștiințată că vârstnica a fost intubată, deoarece starea de sănătate i s-a înrăutățit. După mai puțin de 24 de ore a fost constat decesul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trupul acesteia a fost livrat familiei în doi saci de plastic, sigilat, iar cauza morții a intrat în mormânt, probabil pentru totdeauna.

În același timp, există mărturiile unor cadre medicale care, din proprie conștiință au refuzat să le dea bolnavilor medicamente din „schema Covid-19“ prescrisă la nivel național și i-au susținut pe aceștia cu medicamente clasice care să nu le afecteze alte funcții vitale ale corpului. Un exemplu în acest sens este medicamentul Kaletra, care cauzează stări diareice și deshidratează pacienții și care a fost utilizat în România la scară largă, mai ales în anul 2020.

De asemenea, lucrători medicali din domeniul sănătății au povestit, sub protecția anonimatului, că s-au spovedit la preot pe motiv că sunt complici la crimă, deoarece sunt obligați să trateze pacienții cu medicamente care le fac mai mult rău decât bine și, în final, unii dintre bolnavi pierd lupta cu viața.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Având în vedere aceste spețe și conștientizând gravitatea acțiunilor desfășurate în spitalele din România, putem să punem întrebarea: Domnilor doctori, ce vă împiedică să vorbiți?

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Sigur, dar nu doar în povestea Covid. În America a treia cauză de deces, după boli vasculare și cancer, este malpraxisul. Și asta statistic, după cazurile identificate, deci în realitate s-ar putea să fie chiar mai rău. Nu văd cum tocmai în România ar sta altfel lucrurile…
    Mare parte din ei par acum doar agenți de desfacere a diverselor medicamente nou apărute. Simultan se coboară limitele oficiale de diagnostic a unor boli ca să se prescrie mai multe medicamente, pentru prevenție – chipurile. Sigur, eu n-am auzit vreun doctor să fi apărut public și să ne învețe cum să ne întărim sistemul imunitar, de exemplu. Ba dimpotrivă, ne muștruluiau cu superioritate că mai luam de capul nostru vreo vitamină. Când a fost vorba de făcut reclamă vaccinului, însă, parcă brusc nu mai puteau de grija noastră. Poate mi se pare doar mie.
    Ș-ajung să mă gândesc ca prostul: și dacă s-o găsi vreun remediu pentru, să zicem, cancer, ar mai fi rentabil pentru ei? Ar accepta companiile farmaceutice să piardă din senin toți acei bani pe tratament?

  2. miliardarii Plande-mici. “medicii” incaseaza mii de lei pentru mortii declarati covrig. efectiv ucid oameni in spitale. cu sange rece. patu’ covrigat pe zi 6-7000 de lei/zi !! bani de la soros/schwab pentru uciderea pLandemik a marii resetari = ucideti toate persoanele neesentiale “sistemului”! ROMANIA TREZESTE-TE! ASTIA NU SUNT MEDICI SA SPECIALISTI! SUNT CRIMINALI MENGELE! HITLER AR FI FOST MANDRU DE EI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate