ACTUALITATEVIDEO FOTO | Proteste în noapte: La Galați, mii de oameni. La...

VIDEO FOTO | Proteste în noapte: La Galați, mii de oameni. La București, MII de oameni, în Piața Victoriei: Libertate / Jos Iohannis / Suntem valul 3 și venim peste ei / Demisia

ACTUALIZARE 02:30 Manifestanții au ajuns în fața Ministerului de Interne, unde scandează împotriva lui Raed Arafat.
Organizatorii au anunțat că aceasta va fi ultima oprire. Marșul se va relua mâine de la ora 17:30.

ACTUALIZARE 02:00 Protestatarii s-au oprit în Piața Victoriei din București unde scandează împotriva Guvernului, a președintelui Iohannis, a lui Raed Arafat.

ACTUALIZARE 00:38 Oamenii au ieșit în stradă și la Pitești și Arad, informează România TV.

Mii de oameni au ieșit, în această noapte la Galați, scandând împotriva restricțiilor.

În acest timp, la București s-au strâns peste 1.000 de persoane în Piața Universității. Oamenii scandează „Libertate”, „Jos cu starea de alertă”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă” și „România”.

Apelurile s-au făcut prin intermediul rețelelor de socializare. Protestul este în desfășurare.

Reamintim că în Brăila, Constanța, Timișoara sau Arad s-a protestat în această noapte.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Nu-mi vine să cred că o singură televiziune de știri, respectiv România TV, a relatat evenimentele live! In ziua de astăzi dacă nu ai televizor ești cu mult mai informat decât ai avea. Incredibil! Asta zice multe!…

  2. Pai realitatea minus ,b1 digi 24 sunt televiziuni de stiri? Ele sunt programe de dezinformare,mai ales realitatea minus si digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...