ACTUALITATE Proteste la Varșovia față de noile restricții impuse de autorități. Masca e...

Proteste la Varșovia față de noile restricții impuse de autorități. Masca e obligatorie în toate spațiile publice din Polonia, începând de sâmbătă

Sute de polonezi au ieșit în stradă, în Varșovia, după ce autoritățile au anunțat noi restricții și au impus obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice din Polonia.

Începând de sâmbătă, purtarea măştilor în spaţiile publice este obligatorie în toată Polonia, transmite AFP, citată de Agerpres.

În plus, potrivit sursei citate, pentru persoanele în vârstă vor exista în magazine anumite ore speciale în care acestea vor face cumpărături.

„La fel ca şi în cazul primului val de pandemie în primăvară, persoanele cu vârsta peste 60 de ani vor putea face cumpărături între orele 10 şi 12 în magazinele alimentare şi farmacii”,  a spus Mateusz Morawiecki.

În acest context, sute de persoane s-au adunat la Varșovia, pentru a protesta față de noile restricții.

După cum a relatat R3Media, un protest față de restricțiile impuse de autorități a avut loc și în Piața Universității din București.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite