joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEPropunerea unui jurnalist: Dacă testele trebuie să fie suportate din buzunarul fiecărui...

Propunerea unui jurnalist: Dacă testele trebuie să fie suportate din buzunarul fiecărui nevaccinat și vaccinurile să fie plătite EXCLUSIV din banii celor vaccinați

Au început să apară mai multe voci care cer ca persoanele nevaccinate, dar care doresc să se testeze pentru a obține certificatul verde, să plătească din propriul buzunar aceste teste.

Cea mai notorie voce a în acest sens a venit chiar de la premierul demis, Florin Cîțu. Acesta a spus că ar fi „inadmisibil” ca vaccinații să plătească testele nevaccinaților.

Jurnalistul și producătorul TV Paul Gabriel Andrei propune ca și persoanele vaccinate să-și plătească singuri vaccinurile, dacă cei nevaccinați ar trebui să-și plătească testele.

Mai mult, el cere ca și „stimulentele” oferite de stat pentru vaccinare să fie decontate tot din contul persoanelor vaccinate.

„Oamenii de nimic care au fost în stare să folosească fraza “nevaccinații să-și plătească singuri spitalizarea” se întorc. Ca pe ecrane, Omul-de-Nimic se întoarce!
“Nevaccinații să se testeze pe banii lor, de ce să plătesc eu pentru asta?” Eu mă întreb dacă cel care zice asta e doar propagandist sau chiar crede în dreptatea acestei mizerii.
Adică vaccinurile sunt plătite cu miliarde de euro doar din buzunarul acelora care le acceptă sau și ceilalți nevaccinați contribuie la treaba asta? Că din ce am auzit unele vaccinuri ajung și la 20 de euro, astea “gratis” de care se face vorbire.

Păi hai să facem deal-ul corect, nu? Să decidă guvernul ca testele să fie suportate din buzunarul fiecărui nevaccinat, ok, dar cele aproximativ 2 miliarde de euro plătite sau care urmează a fi plătite pentru cele 120 de milioane de doze să fie suportate exclusiv din buzunarul celor 37% imunizați. E fair? Eu zic că da.

Imediat facem și un calcul rapid, 2 miliarde euro / 6,681,072 imunizați până astăzi =299 euro, aproape 1500 lei. Hai că nu e mult, parcă e preț de Black Friday cu reducere. Să dea fiecare vaccinat banii ăștia și ceilalți să-și plătească testele. Tot așa, în vreo 60 de zile, să aibă timp oamenii să strângă banii, că doar e democrație, nu o să băgăm mâna în buzunarul cetățeanului așa pe nepusă masă. Iată cum facem rost de 2 miliarde de euro la buget rapid.

Cine nu plătește cei 300 de euro să nu primească nici el certificat, cum ar fi? Băi, să fie justețe/justiție până la capăt, așa cum vor “corecții” ăștia de tot apar ca ciupercile.
Aaah, și ceki care au păpat un mic de vaccin să-l dea și pe ăla înapoi. Că micii au fost plătiți și din banii nevaccinaților. La fel și premiile de la Loteria Vaccinării, că-s de la buget.”, a scris Paul Andrei.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate