vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATEAntifa a publicat adresele politicienilor AfD și le spune membrilor să-i confrunte...

Antifa a publicat adresele politicienilor AfD și le spune membrilor să-i confrunte pe aceștia. Același lucru l-a făcut jurnalistul Mircea Marian în 2017, când a publicat adresa lui Liviu Dragnea

Membrii grupului de activist de extrema stânga Antifa au publicat adresele private ale candidaților Alternativei pentru Germania (AfD) în statul german Hesse și au încurajat protestatarii să-i „provoce” în locurile în care se simt în siguranță, conform Remix News.

Antifa a lansat un site web special pentru campanie, cu o hartă interactivă care detaliază reședința privată a 40 de politicieni AfD, precum și locațiile sălilor de evenimente și restaurantele în care se întrunesc reprezentanții partidului.

„Site-ul are scopul de a încuraja susținătorii Antifa din Hesse să oprească AfD, care în prezent devine din nou mai puternic”, a declarat grupul activist de extremă stângă, încurajând membrii săi să „utilizeze informațiile” care le-au primit.

„Prin următoarea publicație, dorim să oferim o perspectivă asupra listei de stat a AfD din Hesse și să aruncăm mai multă lumină asupra politicienilor partidului.

Vrem să-i provocăm în spațiile în care se deplasează, au impresia că nu pot fi deranjați și cred că sunt în siguranță. Indiferent dacă este într-un restaurant, club sau loc de muncă: oricine dorește să excludă, să închidă sau să elimine pe alții din cauza unei viziuni rasiste, antisemite, sexiste și anti-queer nu ar trebui să se plângă de rezistență și excludere”, se spune în declarație.

Politicienii partidului AfD, care a crescut atât în sondajele locale, cât și în cele naționale din Germania, au răspuns la campania tulburătoare prin co-președintele de stat Andreas Lichert, susținând că nu e „nimic mai mult decât un apel criptic la intimidare și violență împotriva politicienilor AfD”.

„Imaginați-vă ce s-ar întâmpla în țară dacă extremiștii politici ar face așa ceva cu candidații din alte partide”, a adăugat el.

AfD a depus o plângere împotriva campaniei și a cerut securității statului să închidă site-ul.

Violența împotriva politicienilor din Germania nu este neobișnuită, doar anul trecut au fost raportate 1.398 de crime împotriva aleșilor sau candidaților politici. Au fost raportate atacuri din partea activiștilor de stânga și de dreapta; Candidații Verzi au fost cei mai afectați, cu 399 de cazuri, urmați de SPD și AfD, cu 386 și, respectiv, 321 de cazuri.

Anul trecut, un candidat la funcția de primar al AfD din orașul Rostock, Michael Meister, a fost atacat de trei ori, geamurile mașinii sale au fost sparte și cauciucurile tăiate de activiști de extremă stângă, în timp ce casa politicianului AfD din Augsburg, Gabrielle Mailbeck, a fost, de asemenea, desenată cu graffiti.

În ianuarie, Marc-Manuel Kunstmann, președintele grupului districtual AfD din Hamburg-Mitte, a fost atacat brutal de doi bărbați în timp ce se ducea cu autobuzul spre casă. El a postat fotografii cu rănile suferite.

În 2020 și 2021, politicienii AfD au fost cei mai frecvent atacați.

Alegerile de stat din Hesse vor avea loc pe 8 octombrie, iar creșterea susținerii Alternativei pentru Germania (AfD) le pune pe principalele partide politice din țară într-o situație dificilă.

Ținem să precizăm că în anul 2018, după ce au izbucnit celebrele proteste împotriva ordonanței nr. 13, jurnalistul Mircea Marian a făcut fix același lucru.

„E complet lipsit de etica profesională ceea ce voi face acum, dar vă spun că domnul Liviu Dragnea locuieşte lângă..(adresa lui Liviu Dragnea).. Să nu vă vină idei”, scria, în 2017, Mircea Marian.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Trebuie intocmit un raport in mediile culturale conservatoare din Romania care sa arate pericolul ideologiilor anarhismului si marxismului. Acest raport trebuie promovat de partidele si activistii conservatori si suveranisti pentru a se vota o lege care sa interzica propaganda extremista anarhista si marxista in Romania. Organizatii extremiste gen Tinerii maniosi trebuie trecute in afara legii. Trebuie sa facem asta ca sa securizam democratia in Romania. Trebuie scrise carti si articole, trebuie organizate conferinte in licee si universitati pentru sensibilizarea publicului despre pericolul extremismului de stanga. Din pacate avem multi marxisti care au ajuns sa faca propaganda ideologica de la catedra universitatilor. E plin de ei mai ales la facultatile umaniste din Cluj-Napoca si Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate