ACTUALITATEProf. dr. Vlad Ciurea: În Biblie spune că noi putem să trăim...

Prof. dr. Vlad Ciurea: În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat

Prof. Vlad Ciurea a explicat legătura dintre creierul uman și Dumnezeu. El a declarat că în creier există și centri ai credinței.

„Creierul ni l-a dat Dumnezeu. Creierul este centrul de comandă, se află la pupitru, la butoane, și apasă. Este incredibil ce putere are. El este cel care dezvoltă inteligența, care studiază Universul. Creierul te apropie de Dumnezeu, pentru că există și centri ai credinței.

Cu cât ești mai prins în probleme de viață, la limita dintre viață și eternitate, cu atât te apropii de structura creier și te apropii de Ființa Supremă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă la nivelul unui organ, peste noapte, se întâmplă o supărare, acest organ „pleacă” cu petiția la împărăție și-i transmite creierului: „Dragul meu creier, eu, stomacul, mă simt rău, că am mâncat prea mult”. Și atunci, creierul îi dă comanda: „Varsă! Du-te la WC”. Și stomacul execută. Și iar trimite depeșa: „Înălțimea ta, încă nu mă simt bine”. Și creierul zice: „Mai varsă o dată! Ia un medicament!

Creierul dă comanda, nu organul care este mic, jos undeva. Este foarte interesant acest feed back care se efectuează între creier și organe, zi și noapte, atâta timp cât suntem pe pământ”, a declarat neurochirurgul, potrivit Trinitas TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Toate organele trec, mai mult sau mai puțin, prin suferințe pe care noi le creăm. În Biblie spune că noi putem să trăim 300 de ani. Și este adevărat. Avem atâtea celule nervoase esențiale numiți neuroni, încât noi putem trăi 300 de ani.

Noi pierdem o celulă nervoasă pe secundă. Și totuși putem să mergem înainte, și totuși putem să funcționăm. Dacă se întâmplă o dereglare a diferitelor organe și acestea trimit aceste informații către creier, creierul încearcă să le rezolve”, a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Frumoasă explicație pentru neofiți. Domnul profesor explică pe înțelesul vulgului cam cum e cu ființa umană. Omite niște lucruri esențiale, pe care sunt convins că le cunoaște, dar fiind prea grele pentru mintea omului de rând le-a sărit din expunere. Și anume că o fărâmă din ființa astrală care ne-a creat, popular din Dumnezeu, este plasată în orice ființă vie, ca să o facă să funcționeze. Toată ființa, adică toate organele sunt controlate de această entitate divină, ca să folosim un termen comun. Și reușești să înțelegi funcționarea acestei lumi, în momentul când realizezi că există o suprafață de pământ infinită în spațiu, și pe această suprafață sunt create de aceiași ființă energetică dotată cu conștiință, habitate biologice pe baza unui element chimic, protejate de un dom energetic, și unde încearcă experimentul de a uni materia cu energia. În habitatul nostru s-a reluat experimentul de mai multe ori, pentru că lumea s-a dus spre material uitând de spiritual. Am convingerea că se va relua experimentul iarăși pe scumpa noastră planetă care aleargă prin spațiul cosmic ca bezmetica. ::)))) Eu personal nu-i dau mai mult de 50 de ani de existență a acestei civilizații actuale. M-ar bucura să prind resetarea, să văd vitele mugind disperate cu moartea în fața lor. ::)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...