luni, decembrie 4, 2023
ACTUALITATEPreședintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat cu a PATRA doză

Președintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat cu a PATRA doză

Președintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat miercuri, cu a patra doză după ce a susținut că SUA nu va avea suficiente doze în această toamnă, pentru a asigura accesul ușor și gratuit pentru toți americanii la vaccin, dacă Congresul nu adoptă planul său de a mai pompa 22,5 miliarde de dolari în seruri.

După ce a rostit acest discurs, Biden s-a vaccinat în direct la televiziune, scrie CNBC.

„Americanii s-au întors la a-și trăi viața. Nu putem renunța la asta. Rog Congresul să acționeze. Trebuie să acționați imediat. Consecințele inacțiunii sunt severe, ele doar vor crește cu timpul”, a zis Biden.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Dawn O Connel, oficial de top la Departamentul pentru Servicii Medicale, a declarat că SUA nu are doze suficiente pentru toamnă, în caz că ar avea nevoie atunci.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

DA a autorizat utilizarea celei de-a doua doze booster a vaccinurilor anti-COVID-19 dezvoltate de alianţa Pfizer-BioNTech şi compania Moderna în rândul americanilor cu vârste de peste 50 de ani, la cel puţin patru luni după administrarea celei de-a treia doze.

Decizia a fost luată de FDA într-o perioadă în care numărul noilor infectări a rămas stabil în Statele Unite, după o scădere constantă în ultimele săptămâni, şi după ce autorităţile sanitare au prevenit în legătură cu apariţia primelor semnale ale unui nou val al pandemiei de COVID-19, stimulat de subvarianta Omicron BA.2, care este cu 30% mai contagioasă, fără a fi însă mai periculoasă.

Preşedintele Statelor Unite, în vârstă de 79 de ani, a primit prima doză a vaccinului Pfizer-BioNTech în decembrie 2020, pe cea de-a doua în ianuarie 2021, iar prima doză de supra-rapel (booster) i-a fost administrată la sfârşitul lunii septembrie 2021.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate