EDUCAȚIEInspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie,...

Inspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie, întrebat dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”

Cadrele didactice din județul Galați au primit din partea Inspectoratului Școlar Județean o adresă prin care erau îndemnați să participe la un proiect de numerologie, adresat exclusiv educatorilor, învățătorilor și profesorilor, anunță B1TV.

Potrivit sursei citate, adresa- semnată de noul inspector școlar general, Selena Costea- anunță lansarea proiectului „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnaliștii prezenți, vineri, la o conferință de presă, au încercat să afle de la inspectorul școlar dacă vede vreo legătură între școală și numerologie.

„Proiectul acesta… Nu este… Am semnat o adresă de informare”, a răspuns inspectorul școlar Selena Costea, potrivit sursei citate.

În plus, la întrebarea dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor, inspectorul Selena Costea a precizat: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...