EDUCAȚIEInspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie,...

Inspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie, întrebat dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”

Cadrele didactice din județul Galați au primit din partea Inspectoratului Școlar Județean o adresă prin care erau îndemnați să participe la un proiect de numerologie, adresat exclusiv educatorilor, învățătorilor și profesorilor, anunță B1TV.

Potrivit sursei citate, adresa- semnată de noul inspector școlar general, Selena Costea- anunță lansarea proiectului „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnaliștii prezenți, vineri, la o conferință de presă, au încercat să afle de la inspectorul școlar dacă vede vreo legătură între școală și numerologie.

„Proiectul acesta… Nu este… Am semnat o adresă de informare”, a răspuns inspectorul școlar Selena Costea, potrivit sursei citate.

În plus, la întrebarea dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor, inspectorul Selena Costea a precizat: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...