ACTUALITATE Inspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie,...

Inspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie, întrebat dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”

Cadrele didactice din județul Galați au primit din partea Inspectoratului Școlar Județean o adresă prin care erau îndemnați să participe la un proiect de numerologie, adresat exclusiv educatorilor, învățătorilor și profesorilor, anunță B1TV.

Potrivit sursei citate, adresa- semnată de noul inspector școlar general, Selena Costea- anunță lansarea proiectului „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnaliștii prezenți, vineri, la o conferință de presă, au încercat să afle de la inspectorul școlar dacă vede vreo legătură între școală și numerologie.

„Proiectul acesta… Nu este… Am semnat o adresă de informare”, a răspuns inspectorul școlar Selena Costea, potrivit sursei citate.

În plus, la întrebarea dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor, inspectorul Selena Costea a precizat: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite