ACTUALITATEInspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie,...

Inspectorul școlar general care a invitat profesorii la un curs de numerologie, întrebat dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”

Cadrele didactice din județul Galați au primit din partea Inspectoratului Școlar Județean o adresă prin care erau îndemnați să participe la un proiect de numerologie, adresat exclusiv educatorilor, învățătorilor și profesorilor, anunță B1TV.

Potrivit sursei citate, adresa- semnată de noul inspector școlar general, Selena Costea- anunță lansarea proiectului „Numerologia o 9 legătură dascăl – elev”.

Jurnaliștii prezenți, vineri, la o conferință de presă, au încercat să afle de la inspectorul școlar dacă vede vreo legătură între școală și numerologie.

„Proiectul acesta… Nu este… Am semnat o adresă de informare”, a răspuns inspectorul școlar Selena Costea, potrivit sursei citate.

În plus, la întrebarea dacă ar semna și o adresă a asociației clarvăzătorilor, inspectorul Selena Costea a precizat: „Nu vă pot răspunde până nu văd solicitarea”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite