ACTUALITATE Prof.dr.Vasile Astărăstoae, despre gestionarea pandemiei: Este o harababură! Nu am găsit studiul...

Prof.dr.Vasile Astărăstoae, despre gestionarea pandemiei: Este o harababură! Nu am găsit studiul lui Raed Arafat care recomandă să nu se circule noaptea pentru că virușii sunt mai agresivi

Dr.Vasile Astărăstoae a comentat, vineri seara, la un post de televiziune, măsurile impuse în contextul pandemiei, remarcând că studiile invocate de autorități ori nu există, ori se contrazic între ele, astfel încât gestionarea crizei sanitare pare o harababură.

Dr. Astărăstoae s-a declarat uimit de noile restricții anunțate de autoritățile din țara noastră.

„Nu am înțeles absolut nimic. Am înțeles că poți să ieși, că nu poți să ieși. Că se închid piețele, dar numai cele care sunt acoperite. Cele descoperite rămân libere. Că trebuie să porți masca peste tot, nu știu dacă și în casă. Nu am întrebat, dar oricum, masca trebuie purtată peste tot”, a explicat dr. Vasile Astărăstoae, vineri seară, la emisiunea  „Marius Tucă Show”.

Dr.Vasile Astărăstoae a comentat și noile restricții care urmează să se aplice circulației pe timp de noapte, începând de săptămâna viitoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Am mai înțeles că noaptea nu se circulă. A spus Raed Arafat că are el un studiu care recomandă că noaptea să nu se circule pentru că virușii sunt mai agresivi noaptea. Dar eu nu am găsit studiul acela”, a subliniat dr.Vasile Astărăstoae.

Medicul Vasile Astărăstoae a menționat, totodată, că în PubMed sunt listate peste 30.000 de articole care vorbesc numai despre coronavirus.

„Ele vorbesc, dar nimeni nu a ajuns la nicio concluzie. Un studiu poate să spună dacă e bine să circuli noaptea, alt studiu poate să spună că este recomandabil, pentru că noaptea nu sunt locuri aglomerate, virusul nu mai plutește prin aer. Este o harababură și am renunțat să mă refer la modul în care se gestionează această corona-criză”, a menționat dr. Vasile Astărăstoae.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate