OPINIICinste Poloniei!

Cinste Poloniei!

După cum unii dintre dvs. sigur ați observat, Polonia își continuă drumul pe calea apărării valorilor și pentru contracararea imoralității. La fel și Ungaria. Nu același lucru putem spune și despre UE și europarlamentarii români.

Recent, Parlamentul European declara UE ca „zonă de libertate” pentru persoanele LGBTQIA+. Ai noștri europarlamentari s-au îngrămădit din nou (!) să voteze pentru această rezoluție și contrar valorile străbune ale poporului român. Nu ne mai miră, demult am sesizat că ei reprezintă alte interese, nu pe ale multora dintre conaționalii noștri, în număr de cel puțin egal cu cei ce au votat DA la Referendumul din 2018. În afară de majoritatea eurodeputaților români ce au votat în favoarea rezoluției, mai sunt și cei ce au lipsit sau s-au abținut. Rușine și acestora, că nu au curajul să apere valorile și cred că e mai bine să stea deoparte. În lupta directă și aprigă cu revoluția sexuală, a sta deoparte e lașitate și implicit, un vot indirect dat pentru imoralitate. NU EXISTĂ CALE DE MIJLOC!

Cât despre cei ce au votat împotrivă, le apreciez votul și sper să fie consecvenți pe aceeași linie: dl Terheș, dl Băsescu, dl Tomac, dl Falcă, dl Hava și dl Marinescu. Surprinzător, nici o femeie/mamă aici. Cu tristețe o spun, vom plânge când va fi prea târziu faptul că nu am știut să apărăm decența la momentul potrivit.

De ce oare femeile românce din PE nu au înțeles pericolul pe care îl reprezintă revoluția sexuală? Doar dânsele pot răspunde, pentru mine nu au nici o scuză. Istoria le va judeca, la fel ca pe noi toți, care alegem binele sau răul, în funcție de ce e în sufletul și în conștiința noastră. După moarte însă, vom răspunde și în fața nemitarnicului Judecător pentru răul făcut celorlalți prin votul nostru, acțiunile/inacțiunile noastre.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Basescu nu e credibil – si-a dat seama ca PMP a ratat intrarea in parlament tocmai pentru ca a ezitat prea mult pe temele astea facand un fel de opozitie moale pe jumate oportunista si acum incearca ca ia electoratul AUR pe viitor, lucru tardiv. Pe Eugen Tomac in cred in schimb, inca mai are sanse sa nu devina un basescu lipsit de principii conservatoare.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...